Noelia Caballero es queda fora de les medalles a l’europeu d’halterofília

La molinenca torna a quedar en vuitena posició als europeus d’halterofília sub 17. És la mateixa posició que va aconseguir l’any passat. 

La segona competició internacional de la jove aixecadora del Club Halterofília Molins de Rei Noelia Caballero ha acabat amb el mateix resultat que la primera. L’any passat Caballero va acabar vuitena en el campionat d’Europa sub 17 disputat a Polònia i, un any després, a Suècia, ha tornat a ocupar el mateix lloc a la classificació.

Aquest és el resultat obtingut després d’aixecar 75kg en arrencada i 90 en dos temps, aconseguint un total olímpic de 165kg. “Estic contenta però a la vegada m’he quedat amb ganes d’haver aixecat més”, comenta Caballero. Poc abans de la competició, el seu inseparable entrenador, David Soria, deia a Viu Molins de Rei que l’objectiu de l’europeu era estar “entre les tres primeres”. La majoria de rivals de Caballero l’any vinent passen a categoria junior però la molinenca, de les més joves de la competició, encara tindrà una altra oportunitat en aquesta categoria.

En tot cas, amb aquesta participació a l’Europeu, Caballero, considerada una de les grans promeses de l’halterofília estatal, segueix acumulant experiència en competicions de renom i formant-se com a esportista.

Recomanacions personalitzades