Miquel Navarro fitxa pel Sala 5 Martorell

El jugador del CFS Molins 99 s’incorpora a un dels equips més importants del futbol sala català. Navarro ja havia debutat amb el primer equip molinenc a Tercera Nacional. 

Miquel Navarro en la jugada del gol de la victòria // David Guerrero

Miquel Navarro en un partit amb el primer equip // David Guerrero

Miquel Navarro, juvenil del Club Futbol Sala Molins 99 que ja havia debutat fins i tot amb el primer equip fent actuacions molt meritòries i que la temporada passada actuava amb el filial que ha pujat de categoria, ha fitxat pel Sala 5 Martorell.

Navarro jugarà a la màxima categoria juvenil i aquest fitxatge es tracta, sense cap mena de dubte, d’un gran pas endavant en la seva carrera. El molinenc jugarà ara contra els millors jugadors de la seva edat i, a més, podrà atreure les mirades dels equips més importants d’aquest esport.

Actualment, el primer equip del Sala 5 Martorell forma part de la Segona Divisió B del futbol sala estatal, una categoria per damunt del CFS Molins 99, que juga a Tercera. Durant els anys 90 i a principis de segle, l’equip de futbol sala de Martorell va arribar a estar a la Divisió d’Honor, màxima categoria estatal, abans que els problemes econòmics l’obliguessin a una refundació. Es tracta, en tot cas, d’un dels històrics del futbol sala català.

Recomanacions personalitzades