La zona blava és gratuïta de l’1 al 31 d’agost

La zona blava d’aparcament rotatiu passa a ser gratuïta durant tot el mes d’agost, com ja s’ha fet durant els últims anys. L’escassa activitat comercial d’aquest mes “no fa necessària la funció de la zona blava” segons l’Ajuntament.

L'antic dipòsit del carrer Josep Cariteu ja s'ha reconvertit en un aparcament de zona blava amb la seva corresponent senyalització i màquina de pagament // David Guerrero

L’aparcament de l’antic dipòsit del carrer Josep Cariteu també és gratuït durant el mes d’agost // David Guerrero

Tots aquells molinencs i molinenques que passen el mes d’agost a Molins de Rei sense fer vacances tenen una bona noticia: de l’1 al 31 d’agost no han de pagar per aparcar el seu vehicle a la zona blava. L’Ajuntament ha dut a terme aquesta mesura per quart any consecutiu durant el mes d’agost “a causa de la baixada de l’activitat comercial i del conjunt del trànsit”.

La gratuïtat serà efectiva a totes les places d’estacionament de zona blava de Molins de Rei, inclòs l’aparcament del carrer Josep Cariteu. Un adhesiu informatiu als parquímetres ho recorda a tots aquells que es disposin a pagar per evitar confusions. I és que l’escàs moviment que es viu als carrers de Molins de Rei en el mes de vacances per excel·lència “no fa necessària la funció de rotació i optimització de les places d’aparcament que representa la zona blava”, apunten des del consistori. A la vegada, d’aquesta manera es fa més fàcil el dia a dia a totes aquelles persones que passen el mes d’agost al municipi amb una mesura que, evidentment, té una bona acollida entre els veïns.

Recomanacions personalitzades