El MolinsBus modifica el seu recorregut i horari durant el mes d’agost

Degut a les obres del carrer Rafael Casanova, s’anul·la temporalment la parada del pati del Palau i s’habilita una altra de provisional a l’avinguda de Caldes. Les línies MB-1 i MB-2 funcionaran només de 9 a 15 hores amb una freqüència de pas d’una hora durant el mes d’agost. La MB-3 directament s’anul·la. 

El MolinsBus circula des d'aquest dimecres pel renovat carrer Rafael Casanova // David Guerrero

El MolinsBus no circularà durant el mes d’agost pel carrer Rafael Casanova // David Guerrero

Des del dissabte 1 fins el dilluns 31 d’agost, el MolinsBus té una freqüència de pas d’una hora. Això a les línies MB-1 i MB-2. Ambdues funcionaran de dilluns a dissabte des de les 9 del matí fins a les 3 de la tarda, deixant de prestar servei a la tarda. La línia MB-3, que dóna servei als barris de muntanya i connecta amb La Floresta, no funcionarà durant tot el mes d’agost, com ja s’ha fet en anys anteriors.

Pero no només es modifiquen els horaris. El dilluns 3 d’agost s’inicien les obres d’ampliació de les voreres del carrer Rafael Casanova entre la plaça de l’Ajuntament i el carrer Molí, fent impossible el pas de vehicles per aquest últim carrer. Això provocarà l’anul·lació de la parada del MolinsBus al pati del Palau, la segona més utilitzada de la xarxa de bus urbà al municipi.

Mentre durin les obres, com ja va passar quan es feien les anteriors obres del carrer Rafael Casanova, la MB-2 seguirà el itinerari alternatiu que fa els divendres, sense endinsar-se en el Centre Vila quan es celebra el mercat setmanal. Així, circularà per l’avinguda de Caldes sense girar al carrer Foment, sinó fent-ho a la plaça de la Llibertat. En aquest tram s’habilitarà la parada provisional davant de la llar d’infants El Molí i també hi haurà l’habitual del passeig del Terraplè que fa cantonada amb el carrer Molí. Les obres també afectaran a la circulació en vehicle privat, amb talls de trànsit i carrers d’un sentit reconvertits en vies de doble sentit.

Les obres afecten al recorregut habitual del MB-1 // Ajuntament de Molins de Rei

Les obres afecten al recorregut habitual del MB-1 // Ajuntament de Molins de Rei

Recomanacions personalitzades