L’aleví d’handbol del CE Molins de Rei guanya el torneig internacional de Sant Esteve Sesrovires

Els molinencs han superat a la final triangular al Gezira egipci i a l’equip amfitrió, el Sant Esteve. Aquest torneig de prestigi ha arribat a les 35 edicions enguany. 

L'aleví del CE Molins de Rei aixecant la copa // CE Molins de Rei

L’aleví del CE Molins de Rei aixecant la copa // CE Molins de Rei

Èxit de les categories de base de la secció d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei. L’equip aleví masculí de l’entitat s’ha proclamat campió de la 35a edició del prestigiós Torneig Internacional d’handbol de Sant Esteve de Sesrovires.

La competició va començar el dissabte 18 de juliol amb la fase de grups i ha acabat el dimarts 21 amb la disputa d’un triangular final. En la fase decisiva els molinencs han superat al Gezira d’Egipte per 22 a 18 i a l’equip amfitrió, el Sant Esteve Sesrovires, per 22 a 15.

El camí fins al títol no ha estat fàcil. Després de dues victòries a la fase de grups contra l’Igualada i el Martorell, el CE Molins de Rei va perdre contra el Gezira i el Sant Esteve B. En l’últim partit d’aquesta fase, una victòria contra el Sant Esteve A per més de 15 gols va obrir les portes de les semifinals. En aquest punt, i quan els molinencs guanyaven de cinc, l’equip rival a les semis, el Gezira, ha decidit retirar-se de la competició per una polèmica. Davant la situació, l’organització ha decidit fer una final amb format triangular en que el CE Molins de Rei ha resultat guanyador.

El torneig de Sant Esteve és un dels clàssics d’aquestes dates dins l’handbol català. En la seva 35ena edició han participat equips europeus, africans, americans i d’Oceania. La competició es disputa des de benjamins fins a veterans, tant en handbol masculí com en femení.

Recomanacions personalitzades