Mireia Rodríguez guanya el campionat d’Espanya de gimnàstica

L’esportista del Club Gimnàs Molins de Rei s’ha fet amb el títol estatal en categoria Nivell 3G de gimnàstica en una competició disputada a Cáceres. Un total d’11 gimnastes han representat l’entitat molinenca en aquesta prova. 

Mireia , a la dreta, amb la copa de campiona // Club Gimnàs Molins de Rei

Mireia Rodríguez, a la dreta, amb la copa de campiona // Club Gimnàs Molins de Rei

Mireia Rodríguez Katayama, del Club Gimnàs Molins de Rei, s’ha proclamat campiona d’Espanya de gimnàstica en categoria Nivell 3G, en una prova disputada a Cáceres. A més, Rodríguez ha completat una gran actuació assolint el subcampionat en l’aparell de paral·leles i el bronze en el de barra.

Rodríguez no era l’única gimnasta del club de Molins de Rei que ha aconseguit classificar-se per aquesta important competició. Estel Carle, Sara Martínez, Maria Montero, Xenia Coronas, Georgina Guzman, Sara Chacón, Olga Romero, Silvia Chacón i Mar Castroviejo i Carla Hernández, que es retira de la pràctica d’aquest esport, també han participat. Marta Gil també havia aconseguit classificar-se però una lesió d’última hora l’ha impedit participar. El club molinenc ha aconseguit la novena posició d’un total de 21 i l’equip de la Federació Catalana ha estat primera.

L'expedició molinenca a Cáceres // Club Gimnàs Molins de Rei

L’expedició molinenca a Cáceres // Club Gimnàs Molins de Rei

Es tanca d’aquesta manera una temporada en que el Club Gimnàs Molins de Rei ha aconseguit cinc medalles individuals i dos per equips a les fases, una medalla individual a la Copa Catalunya, un campionat i un subcampionat de Catalunya i, finalment, aquest campionat d’Espanya.