L’exregidor Albert Botran, candidat a les primàries de la CUP

Albert Botran, regidor a l’Ajuntament de Molins de Rei durant la passada legislatura, és un dels candidats de la CUP a les primàries per a les eleccions al Parlament. La també molinenca Lurdes Quintero es presenta per Tarragona. 

Albert Botran demanant un ple més obert // Ajuntament de Molins de Rei

Albert Botran durant el seu últim ple municipal // Ajuntament de Molins de Rei

El procés de primàries de la CUP per a les eleccions del 27 de setembre s’ha obert i l’exregidor a l’Ajuntament de Molins de Rei durant la passada legislatura, Albert Botran, és un dels candidats per Barcelona. Botran ha format part del secretariat nacional d’aquest partit entre el 2009 i el 2013 i és militant de l’esquerra independentista des del 2002. L’any 2007 va col·laborar en el naixement de la CUP Molins de Rei i ha estat regidor durant el mandat 2011-2015.

L’historiador treballa actualment a Òmnium Cultural i també és militant de Poble Lliure. “Vull estar al servei de l’organització en aquesta nova dimensió que és el grup parlamentari perquè m’identifico totalment amb el projecte històric de l’esquerra independentista: Independència, Socialisme, Països Catalans i Feminisme”, explica Botran en el seu perfil de candidat publicat al web de les primàries.

No serà l’únic molinenc que es presenta. Lurdes Quintero també és una de les candidates. En aquest cas, però, es presenta per Tarragona. I és que Quintero, que també va col·laborar en la creació de la CUP Molins i ha passat pel secretariat nacional del partit entre 2007 i 2008, ja fa anys que va marxar a viure lluny de Molins de Rei. Ha estat regidora per la CUP a Valls entre 2011 i 2015. Va començar a implicar-se en política a les manifestacions antiglobalització.

Per votar en aquest procés de primàries cal ser militant d’alguna de les organitzacions que formen part de la candidatura, haver participat a alguna de les rondes d’assemblees territorials obertes o inscriure’s en un cens. El dijous 16 i el divendres 17 de juliol el Casal Popular La Barrina de Molins de Rei és un dels punts d’inscripció presencial en aquest cens que servirà per votar telemàticament del dilluns 20 al dijous 24 de juliol. També es podrà votar presencialment el diumenge 26 de juliol.

Recomanacions personalitzades

  3 comments for “L’exregidor Albert Botran, candidat a les primàries de la CUP

 1. neva
  17/07/2015 at 17:25

  Vaja, amb aquests nous polítics! No deien que els altres s’havien convertit en ‘polítics profesionals’. I això què es? l’inici de una nova carrera política? Primer, regidor o regidora i després, diputat i diputada. No sona al mateix? A mi, si. Fets, no paraules. El que critiquis als altres millor, no ho facis, per que es tornarà contra tu. Credibilitat zero. I quan sigueu diputats, us abaixareu el sou? Si arribeu a ser-ho i quan ja no ho sigueu, cobrareu l’atur? I la pensió? I la resta de privilegis? Quin exemple! Aquest es el nou estat independent que tindrem?

  • Paco
   17/07/2015 at 18:27

   Si aprofundíssis una mica, en comptes de només llençar merda, sabries que per la CUP no es pot estar més d’una legislarura repetint al parlament. Per això l’Arrufat, la Vallet i el David Fernàndez ja no seran més diputats.

   Crec que està anys llum del que fan altres partits…

 2. dclosa
  20/07/2015 at 19:58

  Es llastimós l’espectacle polític i humà al que hi estem arribant en aquets darrers anys, Els seminaris estan buits i ara. el personal busca la submissió a quelcom tipus de fe , i la ha trobat als partits polítics, be siguí per treure’n un profit econòmic (com la majoria d’aturats o els sense ofici que s’hi presenten) o per reforçar d’identitat , o per combatre l’ostracisme i avorriment del treball de funcionari, o be per ostentació i protagonisme personal, com el cas de la majoria de politics, que son funcionaris o treballadors públics amb plaça vitalícia, que poden demanar una bona excedència, a la que no poden optar els ciutadans que treballen a la empresa privada,.
  Esperem que pel Sr. Botran , al volgué estar al servei de la CUP en aquesta nova dimensió, que és el grup
  parlamentari, perquè s’identifica totalment amb el projecte històric de l’esquerra independentista, li vagui millor que com a regidor de la CUP , 4 anys a la Ajuntament de Molins de Rei , que no se’l hi ha sentit gaire la veu, encara que si que ha sabut rebre puntualment els 380 €/ple ( 63.000 Ptas) per ple. Tot sigui per la saca ! .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *