Condemnat a un any de presó per agredir a dos agents de la Guàrdia Urbana quan el detenien

Un individu ha estat condemnat a un any de presó i una multa de més de 4.000 euros per haver agredit a dos agents de la Guàrdia Urbana quan el van detenir per estar robant benzina d’una moto. L’individu va propinar puntades de peu als policies locals i va causar danys al vehicle policial.

Els fets van passar el 13 de març de l’any passat al voltant de les sis de la tarda, quan uns ciutadans van retenir a un individu que estava robant benzina d’una moto estacionada en una plaça de Molins de Rei. Quan va arribar la patrulla de la Guàrdia Urbana i van demanar-li la identificació, l’home va començar a insultar i amenaçar als agents, motiu pel qual el van detenir.

Quan era traslladat a la comissaria, el detingut va propinar diversos cops a l’interior del vehicle, provocant diversos danys materials. Sorpresos per la seva agressivitat, els agents de la Guàrdia Urbana el van treure fora del cotxe patrulla. Va ser en aquest moment quan el detingut els va propinar diverses puntades peu als dos agents policials, provocant lesions de diversa consideració.

El jutjat penal número 4 de Barcelona ha dictat sentència i ha condemnat a l’individu, que respon a les sigles F.M.G., a un any de presó i a pagar una indemnització de més de 4.000 euros als agents i a l’Ajuntament de Molins de Rei, segons explica el blog de Requena Advocats. La pena de presó, al ser d’un any, queda suspesa per no tenir antecedents.

Recomanacions personalitzades