L’ANC Molins de Rei organitza una festa al Parc de la Mariona amb la presència de Lluís Llach

El part de la Mariona acollirà la “Festa per la Independència” de l’Assemblea Nacional Catalana – Molins de Rei per la Independència. Hi haurà diferents activitats i parlaments del cantautor Lluís Llach, Gabriel Rufián de Súmate i l’alcalde, Joan Ramon Casals. 

11071580_1222084464502682_5483036081432796805_nL’ANC – Molins de Rei per la Independència no deixa de mobilitzar-se per preparar les eleccions del pròxim 27 de setembre. Si el seu últim acte va tenir un punt més acadèmic amb una reflexió sobre el model educatiu, el proper tindrà un punt més festiu. De fet, sota el lema “Som al Baix, Som el Món”, organitzen la “Festa per la Independència”. Serà el pròxim dissabte 18 de juliol a partir de les 17 de la tarda al Parc de la Mariona del barri del Canal, un dels punts de Molins de Rei amb menys tradició independentista.

Lluís Llach, cantuator i escriptor, serà una de les grans atraccions de la trobada. En aquest cas, però, no cantarà sinó que farà un parlament. També parlaran Gabriel Rufián, de l’entitat Súmate, que també va passar pel barri del Canal fa uns mesos, i l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals (Convergència).

L’acte estarà acompanyat d’un cercavila de timbalers i dimonis i un de motoristes gràcies a la col·laboració dels Motards per la Independència. També hi haurà ball en línia, balls populars, es confeccionarà un mosaic i música en viu amb l’actuació de Peret Reyes, el grup de gospel Soundreamers, Els Presoners i La Banda Puig. Tot plegat fins a la una de la matinada.

Recomanacions personalitzades