ERC renova l’executiva amb Joan Carles Soler com a nou president

L’agrupació local d’Esquerra ha escollit nova executiva que estarà presidida per Joan Carles Soler. Es marquen com a objectius “augmentar la presència en l’activitat social i política” de Molins de Rei i “ajudar en el procés cap a la independència”. 

La nova executiva d'ERC davant del local del partit // ERC Molins de Rei

La nova executiva d’ERC davant del local del partit // ERC Molins de Rei

Canvis a l’executiva local d’Esquerra Republicana de Catalunya. Joan Carles Soler serà el nou president substituint Rossend Costa, qui ostentava aquest càrrec des del 2011. El nou president encapçala l’única candidatura que s’ha presentat, que ha estat escollida per unanimitat entre els militants del partit.

Soler és llicenciat en Història i graduat en Criminologia i treballa al Departament de Justícia de la Generalitat des del 1986. Milita a ERC des del 2004 i fa 25 anys que viu a Molins de Rei. És el pare de Mireia Soler, qui va ser la candidata de les JERC a les últimes eleccions municipals.

Els objectius de la nova executiva en l’àmbit local són, segons indiquen, augmentar la presència de la formació en l’activitat social i política de la vila, créixer en militants, col·laborar amb el grup municipal per desenvolupar el programa electoral i “lluitar per fer de Molins de Rei una vila cohesionada, emprenedora i sostenible i que dóna ple suport al procés independentista que viu el país”. Tanmateix, també volen contribuir a “enfortir el partit per tal d’ajudar en el procés cap a la independència”.

Soler estarà acompanyat pel jove Oriol Ibañez com a vicepresident, portaveu i secretari de Política Municipal; Enriqueta Aragonès com a secretària d’Organització; Lluís Benet com a secretari de Finances; Jordi Costa com a secretari d’Imatge i Comunicació; Núria Garriga com a secretària de la Dona; Roger Sànchez com a secretari de Política Social, Esports, Campanyes i actes de partit; i Toni de la Flor, Josep Surià i l’expresident Rossend Costa com a vocals. També formen part de l’executiva un membre de les JERC i la portaveu del grup municipal del partit, Sílvia Guillén.

El president sortint, Rossend Costa, ha fet una valoració de l’evolució del partit en els últims quatre anys durant la presentació dels informes de gestió de l’executiva sortint. Ha destacat que ERC “ha aconseguit resultats mai vistos a Molins de Rei” en comicis com les eleccions al Parlament de 2012 quan van aconseguir la segona posició o a les europees, on van emportar-se la victòria. També ha destacat la feina feta pel partit a l’oposició de la mà dels regidors Víctor Puntas, Jordi Romeu, Sílvia Guillén i Toni de la Flor que “ha permès” passar de dos a tres regidors a les últimes eleccions municipals.

 • daniel.closa

  Poca cosa en sabem d’en Sr. Rossend, ja que a la propaganda electoralista de ERC-Molins a les passades eleccions municipals sols posaven la foto i un paràgraf d’intencions dels 10 primers candidats, candidat nro 17 a les municipals, barri La Granja, enginyer tècnic mecànic per Tarrassa, mètodes i temps, prevenció de riscos laborals, comentaris via digital (octubre 2010, El Punt-Aviu) : “Sr Mas, vostè
  em fa fàstic, em fan fàstic les seves retòriques, les seves mentires, la seva manera de fer campanyes, de veritat Sr. Mas, deixi’ns en pau” , en relació al discurs d’en Mas : ERC. “Ara fan fàstics de tot això del tripartit, però no ens enganyem, perquè si depèn d’ells hi haurà un tercer tripartit”. I retorn d’en Rossend
  : “entre altres coses tinc molt bona amistat amb gent molt ferma i molt maca de Ciu”, encara que a vegades vagi de Deu omnipresent” , “Cada vegada tinc mes clar que Esquerra es un partit que molesta, però no a la gent del carrer, sinó al poder, als mitjans de comunicació, a les grans institucions. Esquerra molesta i per això cada dia estic mes segur de la meva tria. Esquerra ha estat, es, i serà sempre un referent independentista, republicà i d’esquerres, com cap altre” , etc, etc. pocs comentaris al Llaç d’Unió, o al Viu Molins, etc ,etc. Ens deia que : fa 25 anys que sóc militant d’Esquerra i que si una cosa tinc molt clara es que no hi tornarà haver tripartit (en aquesta legislatura es clar), sumi ó no sumi, pots estar molt tranquil. Hi ha gent molt maca dintre convergència
  D’en Joan Carles Soler Xxxx , excepte que és un funcionari més de l’exercit de funcionaris i empleats publics (Guillen, Suàrez, Aragones, Puntes, … ) de funcionaris i treballadors públics amb plaça vitalícia, que poden demanar una bona excedència… és llicenciat en Història i graduat en Criminologia , que treballa al Departament de Justícia de la Generalitat des del 1986, que milita a ERC des del 2004 i fa 25 anys que viu a Molins de Rei, i que no estava en llistes ERC-Molins a les darreres eleccions municipals, Poca cosa en sabem més….

 • daniel.closa

  Poca cosa
  en sabem d’en Sr. Rossend, ja que a la propaganda electoralista de ERC-Molins a
  les passades eleccions municipals del 24 de maig sols posaven la foto i un paràgraf
  d’intencions dels 10 primers candidats, Candidat nro 17 a les municipals, barri La
  Granja, enginyer tècnic mecànic per Tarrassa, mètodes i temps, prevenció de
  riscos laborals, comentarista habitual a diaris digital (octubre 2010, El Punt-Aviu) : “Cada vegada tinc mes clar que Esquerra es un partit que
  molesta, però no a la gent del carrer, sinó al poder, als mitjans de
  comunicació, a les grans institucions. Esquerra molesta i per això cada dia
  estic mes segur de la meva tria. Esquerra ha estat, es, i serà sempre un
  referent independentista, republicà i d’esquerres, com cap altre” , etc, etc.
  Pocs comentaris al Llaç d’Unió, o al Viu Molins, o al Sis, sis vuit,….. Ens deia que: fa 25 anys que sóc militant d’Esquerra i que si una cosa
  tinc molt clara es que no hi tornarà haver tripartit (en la legislatura 2011 es
  clar).

  D’en Joan Carles Soler Xxxx , excepte que és un
  funcionari més de l’exercit de funcionaris i empleats publics (Guillen, Suàrez,
  Aragones, Puntes, … ) de funcionaris i treballadors públics amb plaça
  vitalícia, que poden demanar una bona excedència, i que el diferència dels de le privada que no poden fer-ho. que és llicenciat en
  Història i graduat en criminologia , que treballa al Departament de
  Justícia de la Generalitat des del 1986, que potsser milita a ERC des del 2004, però no l’haviem vist encara a ERC-Molins, com a en Eduard Suàrez que també ha caigut del cel, que fa 25 anys que viu a Molins de Rei, i que no estava a les llistes ERC-Molins
  a les darreres eleccions municipals, Poca cosa mès en sabem …… , Un altre funcionari mès ?

  • carme

   Qie li sembla sr closa en un espai tancar d’un parc infantil…obrir i deixar al seu gos fer les seves necesitats ? Aquest es el seu cv. La propera gravacio amb video i denuncia. Despres es dedica a donar lliçons

   • dclosa

    Carme : Qué t’empatolles, La falta d’opinió i d’arguments a la meva opinió nomes et fa llençar merda,, i et posses tu i el teu partit (ERC) al seu mateix nivell. ERC-Molins , credibilitat zero, Quan us abaixareu el sou?, Si arribeu a ser independets i quan ja no ho sigueu regidors, cobrareu l’atur?, I la pensió? , I la resta de privilegis? Quin exemple!, Aquest es el nou estat independent de ERC-Molins que tindrem, amb els mateixos impostos municipals (IBI ,IC, IG) i amb els mateixos sous dels regidors ……

    • carme

     No es la persona mes adient per donar consells a ningu. Li torno a dir els veins del bonavista estem fins al c…..s de veure amb el seu gos dins de la zona infantil tancada pixant …la propera amb fotografies denuncia

     • dclosa

      Hem confons, Millor que et miris les teves desgràcies i les del seu barri del Congo. Els ciutadans de Molins de Rei n’estem farts de tant fariseus solts, que els hi convendria un bon murrió. Jo
      donaré els consells i les opinions que democraticament em dongui la gana. La falta
      d’opinió i d’arguments a la meva opinió nomes et fa que llençar merda, ,
      i et posses tu i el teu partit (ERC-Molins) al seu mateix nivell. Credibilitat zero

     • carme

      Bonavista….i tranquil la teva credobilitat ja la coneixemt. Avisat pels veins bonavista ( o congo) si le vols dir. Fes un altra vegada lo del teu gos i veuras …ja vam avisar amb la merda la proprra denuncia

     • dclosa

      Tu i quants mes vindreu?, Els ciutadans de Molins de Rei n’estem farts de tant fariseus solt, que els hi convendria possar-lis un bon murrió. Jo donaré els consells i opinions que democraticament em dongui la gana. La teva manca d’opinió i d’arguments a la meva, només et fa que llençar merda i amenaçes. Prous problemes tinc perque em deixin publicar lo que escric, com per tindre que soportar amenaçes d’un merda.