5 esportistes del CN Molins de Rei participen en el Campionat de Catalunya de natació infantil

5 nedadors i nedadores del Club Natació Molins de Rei han format part del Campionat de Catalunya de natació infantil. Pol Prat aconsegueix la 9a posició en els 200 esquena. 

La competició es va realitzar a les instal·lacions del CN Terrassa // CN Molins

La competició es va realitzar a les instal·lacions del CN Terrassa // CN Molins

El Club Natació Molins de Rei ha estat present al Campionat de Catalunya de natació de categoria infantil. Cinc nedadors i nedadores de l’entitat han participat en aquesta competició.

Pol Prat ha aconseguit la novena posició en els 200 esquena aconseguint la seva millor marca personal i l’actuació més destacada del club. Prat també ha competit en els 100 esquena i els 200 estils.

Per la seva banda, Marc Rodríguez ha competit en els 200, 400 i 1.500 metres lliures, Carla Pereda en els 50 i 100 lliures i en els 100 papallona, Xènia Bellés en els 100 i 200 papallona i Maria del Haro en els 50 lliures.

El club col·labora amb el Mulla’t

Una de les activitats fetes a la piscina municipal amb motiu del Mulla't // CN Molins

Una de les activitats fetes a la piscina municipal amb motiu del Mulla’t // CN Molins

Un any més, el Club Natació Molins de Rei ha col·laborat amb el Mulla’t per l’esclerosi múltiple, una iniciativa que consisteix en fer un capbussada solidària per lluitar contra aquesta malaltia. Més de 600 piscines de Catalunya han participat d’aquesta iniciativa i, a la molinenca, s’ha organitzat una classe especial d’aquagim amb motiu de l’acte solidari.