Esteve Altozano es dóna de baixa d’Unió i s’uneix a Hereus 1931

El president de l’agrupació local d’Unió Democràtica de Catalunya, Esteve Alzonano, deixa el partit per unir-se a la Plataforma Hereus UDC 1931. Això deixa UDC Molins de Rei “molt a prop de la dissolució”, segons explica el mateix Altozano. 

Altozano durant el seu últim ple municipal el passat mes de juny // Ajuntament de Molins de Rei

Altozano durant el seu últim ple municipal el passat mes de juny // Ajuntament de Molins de Rei

La diàspora de militants independentistes d’Unió Democràtica de Catalunya (UDC) també té efectes a Molins de Rei. El president de l’agrupació local d’UDC i vicepresident de l’executiva comarcal, Esteve Altozano, ha presentat la seva renúncia i s’ha donat de baixa del partit. “En el transcurs dels últims dies i mesos la meva distanciació amb la direcció del partit s’ha fet cada vegada més gran fins a arribar a un punt de no retorn”, assegura Altozano en la seva carta de dimissió.

“Els meus sentiments independentistes i de representació del poble que m’ha vist néixer i créixer fa que actualment ja no em senti representat per les meves pròpies sigles, les d’UDC”, afirma el que va ser regidor de Joventut i Empresa de l’Ajuntament de Molins de Rei en el mandat 2011-2015.

En el mateix text on anuncia que deixa la militància i dimiteix com a president de l’agrupació local d’UDC, finalitza amb un “Visca Catalunya lliure!”, Altozano, que era l’únic membre d’Unió que formava part de la llista amb què Joan Ramon Casals es va presentar a les últimes eleccions municipals, informa que s’ha adherit a la plataforma Hereus UDC 1931 i que vol formar part d’aquesta nova aventura política que agrupa independentistes del partit liderat per Duran i Lleida.

Més que possible dissolució d’Unió

Els pocs militants que té Unió a Molins de Rei fan més que possible que el partit es dissolgui a Molins de Rei. “UDC Molins si no és dissolt està molt a prop”, indica Altozano preguntat per Viu Molins de Rei. “De moment jo renuncio i no sembla que ningú vulgui continuar”, sentència la que fins ara era la cara visible d’aquest partit al municipi. Si ningú agafa el relleu, el nucli local d’UDC es donarà per desaparegut.

 • daniel.closa

  Es llastimós l’espectacle polític i humà al que hi estem arribant en aquets darres anys, Els seminaris ara estan buits i el personal busca la submissióó a quelcom tipus de fé , i la ha torbat als partits polítics, be siguí per treure’n un profit (com la majoria d’aturats o sensa ofici que s’hi presenten) o per reforçar l’identitat o be per ostentació i protagonisme personal, com el cas de funcionaris i treballadors públics amb plaça vitalícia, que poden demanar una bona excedència, i que tabé s’hi apunten, Poc sabem del Sr. Altozano , de que te el títol de magisteri, de que hi entén de obtenció i transformació de materials , que be podria ser una deixalleria o una fundició de ferro, o una altra cosa quansevol, però no sabem de qué i a on treballa. Sabem que ha estat president de l’agrupació local d’Unió Democràtica de Catalunya, vicepresident de l’executiva comarcal, i regidor, a dedicació parcial, per CIU a Molins de Rei , aquets darrers 4 anys, amb dedicació parcial 14,072 €, i que es independentista. Res ha perjudicat als darrers resultats de CIU a Molins de Rei , el “portazo” que els hi va donar la Sra. Mónica Santamans, regidora de Sostenibilitat , que amb dedicació exclusiva cobrant 46.204 €, i la gent no ho ha tingut en compte. Molins de Rei es una ciutat dormitori i la majoria dels ciutadans de Molins de Rei no veuen Molins TV, ni Panorama Municipal d’Esplugues TV, ni escolta als matins les raons dels regidors, ni les preguntes (sense preguntes) al Sr.Alcalde els dimecres al matí, en plena jornada laboaral, a la Radio Municipal , ni la tertúlia política, els dimecres matí, també en plena jornada laboral i a la mateixa radio , ni participen als debats polítics a la Peni, La ciutadania no en sap res d l’estabilitat de l’actual govern CIU+PSC, ni de la seva acció poc social davant la crisis i les inversions (la majoria de la AMB , Diputació, Ensenyament, ) de duu a terme l’equip de govern. El 99 , 9 % de la ciutadania de Molins de Rei no milita a cap partit , ni s’interessa a lo llarg de l’any per la gestió del govern local, ni assisteix a les audiències publiques organitzades pel PSC i CIU, ni a les trobades a les AA/VV , desconeix els currículums dels regidors, no llegeixen el Viu Molins , ni Sis, sis, vuit , ni el Llaç, ni en saben res del suborn i compra de vot per aprovar les Ordenances i el Pressupost Municipal sobre el pacte de CiU i PSC amb el Sr. Ramos del PP, i si voten, ho fan per inèrcia i per impuls, i per que toca anar a votar, Altres van a votar,sense saber que voten, no mes per donar testimoni de que son “conversos” a la nova religió de moda, a la nova fe política. No ens té de preocupar la marxa del Sr. Altozano , ni la dissolució de Unió a Molins de Rei , La fe continua…..

 • daniel.closa

  Es llastimós l’espectacle polític i
  humà al que hi estem arribant en aquets darres anys, Els seminaris ara estan
  buits i el personal busca la submissióó a quelcom tipus de fé , i la ha
  torbat als partits polítics, be siguí per treure’n un profit (com la majoria
  d’aturats o sensa ofici que s’hi presenten) o per reforçar l’identitat o be per
  ostentació i protagonisme personal, com el cas de funcionaris i treballadors
  públics amb plaça vitalícia, que poden demanar una bona excedència, a la que no poden ptar els de la privada,
  Poc en sabem del Sr. Altozano,que te el títol de magisteri, de
  que hi entén de obtenció i transformació de materials , que be podria ser una
  deixalleria o una fundició de ferro, o una altra cosa, però no sabem
  de qué, ni a on treballa. Sabem que ha estat president de l’agrupació local
  d’Unió Democràtica de Catalunya, vicepresident de l’executiva comarcal, i
  regidor, a dedicació parcial, per CIU a Molins de Rei , aquets darrers 4 anys,
  amb dedicació parcial 14,072 € / any i que es independentista.
  Res ha
  perjudicat als resultats de CIU+ PSC a Molins de Rei , ni el “portazo” que els
  hi va donar a CIU la Sra. Mónica Santamans, regidora de Sostenibilitat, amb
  dedicació exclusiva cobrant (4 anys) 46.204 €, ni l’expulsió en males maneres del PSC de la Sra. Anna Cantudo. La gent no ho ha tingut en compte.
  Molins de Rei es una ciutat dormitori i la majoria dels ciutadans de Molins de
  Rei no veuen Molins TV, ni Panorama Municipal d’Esplugues TV, ni escolta als
  matins les raons dels regidors, ni les preguntes (sense preguntes) al
  Sr.Alcalde els dimecres al matí, en plena jornada laboral, a la Radio
  Municipal , ni la tertúlia política, els dimecres matí, també en plena jornada
  laboral i a la mateixa radio , ni participen als debats polítics a la Peni, ni va a les audiències publiques. La
  ciutadania no en sap res d l’estabilitat de l’actual govern CIU+PSC, ni de la
  seva acció davant la crisis i les inversions , la majoria de la AMB ,
  Diputació, Ensenyament, , que de duu com intermediari l’equip de govern. El 99 , 9 % de la
  ciutadania de Molins de Rei no milita a cap partit , ni s’interessa a lo llarg
  de l’any per la gestió del govern local, ni assisteix a les audiències
  publiques organitzades pel PSC i CIU, ni a les trobades a les AA/VV , desconeix
  els currículums dels regidors, no llegeixen el Viu Molins , ni Sis, sis, vuit ,
  ni el Llaç, ni en saben res del suborn i compra de vot per aprovar les
  Ordenances i el Pressupost Municipal sobre el pacte de CiU i PSC amb el Sr.
  Ramos del PP, i si voten, ho fan per inèrcia i per impuls, i per que toca anar
  a votar, Altres van a votar,sense saber que voten, no mes per donar testimoni
  de que son “conversos” a la nova religió de moda, a la nova fe política. No ens
  té de preocupar la marxa del Sr. Altozano , ni la dissolució de Unió a Molins
  de Rei , La fe continua…..