Espai Cargol, acompanyant la criança

espai cargol 3 derecha

L’Espai Cargol és un centre integral dedicat a la primera infància i les seves famílies, en el que s’ofereixen diferents serveis que busquen adequar-se a les necessitats de Molins de Rei, tenint en compte la seva diversitat social.

Si acabes de ser mare/pare i et ve de gust compartir tot el relacionat amb la criança i busques un lloc on puguis compartir amb altres famílies inquietuds juntament amb l’assessorament d’un professional; si necessites un espai a les tardes que et faciliti conciliar vida laboral amb la familiar o destinar el teu temps a buscar feina, fer entrevistes, formar-te… posem a la teva disposició uns espais d’acompanyament i suport a la primera infància.

Matrícula viva i inscripcions a partir de juny

  • ESPAI NADÓ (pares i mares amb nadons, des del naixement fins que es desplacen): 1 sessió/setmanal d’octubre a juny. Els dijous de 2/4 d’11 a 2/4 d’1 del migdia.
  • ESPAI FAMILIAR (infants menors de 3 anys acompanyats d’algun familiar): 1 o 2 sessions/setmanals d’octubre a juny. Els dimarts de 10 a 2/4 d’1 del migdia.
  • ESPAI CONCILIADOR (infants d’1 a 3 anys): 5, 3 o 2 dies/setmana de setembre a juliol. Totes les tardes de 15 a 20 hores. Amb un mínim de 2 hores diàries i un màxim de 4 hores.

11659396_459693340858032_5345822217932203980_nDades de contacte

L’Espai Cargol està situat al carrer Sant Isidre número 2 de Molins de Rei. Per posar-te en contacte pots trucar al 93 668 62 59. Més informació a la pàgina web www.cooperativaelcargol.com i a Facebook.

Cooperativa El Cargol

L’Espai Cargol és un dels serveis de la Cooperativa El Cargol, una empresa d’iniciativa social i educativa que des de l’any 1982 està compromesa amb la petita infància de Molins de Rei.

La seva primera motivació és oferir un marc global d’atenció i acompanyament a la petita infància i a les seves famílies, gestionant un serveis professionals i de qualitat amb un projecte pedagògic propi.

Recomanacions personalitzades