ERC denuncia les lamentables condicions de l’espai dedicat a l’atletisme

Els republicans consideren “imprescindible” que la secció de l’AEM tingui un espai digne per a la pràctica de l’atletisme i portaran les reivindicacions de l’entitat al ple municipal. 

Un dels espais on l'AEM entrena a Molins de Rei // ERC Molins de Rei

Un dels espais on l’AEM entrena a Molins de Rei // ERC Molins de Rei

L’atletisme de Molins de Rei necessita un espai digne per practicar el seu esport perquè les instal·lacions on actualment entrenen al municipi són lamentables. Ja fa temps que l’entitat encarregada d’aquest esport, l’Associació Esportiva Molins de Rei 2000 (AEM), ho denuncia, i ara un dels partits de l’oposició, ERC, també se’n fa ressò.

Els republicans, després de visitar l’espai annex de la Zona Esportiva Ricard Ginebreda del barri del Canal on l’AEM entrena, asseguren mitjançant un comunicat que es troba en “molt mal estat” i que “no està condicionat per a la pràctica de l’atletisme”.

Segons ERC, “atès el creixement que ha experimentat l’atletisme durant els darrers anys és imprescindible que l’AEM disposi d’unes instal·lacions adients” on entrenar i emmagatzemar el seu material.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

El partit liderat per Sílvia Guillén exigeix al govern municipal format per CiU i PSC que “solucioni definitivament una problemàtica que ja fa massa temps que arrossega”. És per això que aquesta formació portarà el tema al proper ple municipal.