La selecció catalana d’hoquei patins visita Molins de Rei

La selecció catalana absoluta d’hoquei patins va visitar Molins de Rei amb motiu del torneig La Roda, on més de 300 esportistes de diferents categories i amb presència d’equips molt rellevants es van reunir al municipi. 

Moment del partit entre el CE Molins de Rei i la selecció catalana // Albatxo

Moment del partit entre el CE Molins de Rei i la selecció catalana // Albatxo

El segon torneig La Roda de Molins de Rei d’hoquei patins va tenir un convidat d’excepció: la selecció catalana absoluta. El combinat dirigit per Jordi Camps es va batre contra el primer equip del Club Esportiu Molins de Rei a la pista antiga del Poliesportiu Municipal. “Estem molt contents d’haver portat la selecció catalana, no és una cosa que passi sempre”, diu el coordinador del Molins, Jaume Calvo, a Viu Molins de Rei.

El resultat va ser de 0 a 9 a favor d’un equip ple de jugadors de l’OK lliga però, més enllà del resultat, el partit va servir per tancar la present edició d’una competició que es comença a consolidar com una alternativa per finalitzar la temporada d’hoquei patins a Molins de Rei.

Més de 300 esportistes en un cap de setmana

El partit de categoria absoluta va ser la cirereta d’un cap de setmana dedicat a l’hoquei patins de formació amb equips de diferents categories competint al Poliesportiu Municipal i a la pista de l’escola Estel de forma simultània. “Hem aconseguit portar les categories inferiors d’equips de molta qualitat”, explica Calvo després de reunir planters com el del Barça, el Reus, el Voltregà i el Vilafranca.

Més de 40 van passar per Molins de Rei, el que signifiquen més de 300 esportistes en només un cap de setmana. “Ens estem situant com una manera de tancar la temporada per a equips importants”, diu Calvo sobre un torneig que ja en la seva segona edició es comença a consolidar dins de l’hoquei patins català.