Les semifinals de l’Empalmat es tornen a suspendre per falta de participants

Només tres grups es presenten a l’onzena edició de l’Empalmat, el concurs per a grups i solistes emergents de Molins de Rei. L’organització decideix suspendre les semifinals i les tres formacions que s’havien presentat passen directament a la final. La mateixa situació ja es va produir l’any 2012. 

empalmat  2015  DEF (1)L’Empalmat torna a tocar fons. Com ja va passar fa tres anys, la falta de grups inscrits ha obligat a suspendre les semifinals del concurs que busca promoure les bandes i solistes emergents del panorama musical de Molins de Rei.

La ronda de classificació estava prevista pel pròxim 4 de juliol i, després d’una reunió entre l’organització i els grups que s’han presentat, s’ha acordat que les tres propostes passin directament a la final. Així doncs, Komba’t, The Lievens i Timón i Rumba, les tres formacions que s’han presentat, actuaran la nit del 28 de setembre, en el marc de la nit d’Empalmada de la Festa Major de Molins de Rei.

Komba’t i Timón i Rumba no són nous a l’Empalmat. Tant el grup de reggea/ska com el de rumba ja van participar-hi l’any passat. En el primer cas es van quedar a les semifinals, com ja els havia passat l’any anterior. Només sense la criba prèvia han estat capaços d’arribar a la final. Timón i Rumba sí que van aconseguir arribar fins a la final i ara tractaran de guanyar. El pop-rock més calmat de The Lievens sí que s’estrena en aquest concurs. Amb tot, la nit d’empalmada 2015 estarà marcada per tres estils musicals ben diferenciats.

Després de dos anys en què tornaven a presentar-se més quantitat de grups, el concurs fa un salt enrere en el temps i torna a la situació de 2012, quan Promeses de Mart va fer-se amb la victòria. El heavy d’Enranger va guanyar al 2013 i el rock de Paris 29 va fer-se amb la victòria l’any passat.

El concurs està organitzat per les regidories de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Molins de Rei. El guanyador s’emportarà 1.000 euros de premi i el primer finalista 250 euros, segons indiquen les bases del certamen, deixant al segon finalista sense premi a diferència dels anys anyeriors. El jurat està format per diferents entitats locals com l’Escola Municipal de Música Julià Canals, Metal Defenders i Ràdio Molins de Rei. 

Recomanacions personalitzades