Ingrid Caballero, segona de Catalunya de gimnàstica en minitram i trampolí

La molinenca, del Club AESE de l’Hospitalet, fa una gran actuació al Campionat de Catalunya. 

Caballero amb les dues medalles // Club Aese

Caballero amb les dues medalles // Club Aese

Ingrid Caballero ha aconseguit dues medalles de plata al Campionat de Catalunya de gimnàstica. La molinenca ha estat segona en les modalitats de minitram i trampolí en la fase final de la competició organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica, que enguany s’ha disputat al Poliesportiu Les Bases de Manresa.

Era la primera vegada que Caballero, que ja havia aconseguit grans resultats en altres ocasions, competia en aquestes modalitats.

Tot i la seva poca experiència en minitram i trampolí, la gimnasta ara del Club AESE (Agrupació Esportiva Santa Eulàlia) de l’Hospitalet de Llobregat ha superat els nervis per fer-se amb dues segones posicions.

Recomanacions personalitzades