Els Matossers es reivindiquen a casa en el seu 13è aniversari

La colla castellera de Molins de Rei va recuperar els castells de set en la diada del seu 13è aniversari, a la plaça de l’Església. Van recuperar un 3 de 7 i van estrenar un 4 de 7. Van estar acompanyats dels Castellers de Berga i els Castellers de Sant Feliu. 

Els Matossers en el moment de construcció d'un castell // Nerea Armenteros

Els Matossers en el moment de construcció d’un castell // Nerea Armenteros

Els Matossers de Molins de Rei es van reivindicar recuperant els castells de set a casa, el dia de la celebració del seu 13è aniversari. 170 persones van participar d’una actuació ambiciosa després d’un treball dur assajant. En la primera ronda, els molinencs van descarregar sense problemes el segon 3 de 7 de la temporada, després de fer-ho a l’Hospitalet al mes de maig i només aconseguir carregar-lo al maig a Caldes de Montbui.

Però els Matossers van anar més enllà a la plaça de l’Església, amb la força que encomana actuar a casa. En segona ronda van triar un 4 de 7, castell inèdit aquesta temporada. La descarregada va tenir èpica. A una dels dosos li va marxar un peu quan baixava de l’acotxador, fet que va fer que el tronc hagués de defensar el castell de valent. Ho van aconseguir, descarregant el castell sense més conseqüències. L’actuació es va tancar amb el primer 5 de 6 de la temporada i van posar la rúbrica amb un vano de 5.

Amb aquesta bona actuació els Matossers van celebrar els 13 anys.“Avui hem demostrat que quan ens ho creiem, ho sabem fer molt bé, i també que sabem patir i defensar els castells quan cal”, va assegurar el cap de colla, Salva Prat, feliç per la feina feta.

Els Matossers van estar acompanyats dels Castellers de Berga i els Castellers de Sant Feliu. La pròxima setmana els molinencs, i onze colles més, participaran a la Trobada de Colles del Baix Llobregat, que es farà el 5 de juliol a Esparreguera.

Recomanacions personalitzades