La primera Shopping Night de Molins de Rei, en imatges

Més d’un centenar de comerços de Molins de Rei van organitzar dissabte 27 de juny la primera Shopping Night i al Mercat Municipal es va fer la primera Nit de Tapes. Les dues activitats van combinar-se reunint una gran quantitat de persones als carrers de Molins de Rei, com es pot veure en el recull fotogràfic fet gràcies a la col·laboració de Guillem Fotògrafs

Carrers plens a vessar de gent. És la imatge que deixa la nit del dissabte 27 de juny durant la celebració de la primera edició de la Shopping Night de Molins de Rei. Els comerços locals oferien descomptes mentre un seguit d’actuacions musicals i activitats animaven els carrers. Mentrestant, a dins del Mercat Municipal es celebrava la Nit de Tapes.

Tant l’Ajuntament com la Unió de Botiguers de Molins de Rei (BotMol) i l’associació de Venedors del Mercat Municipal consideren un èxit l’esdeveniment. Tots ells coincideixen en fer una valoració molt positiva tant a nivell d’organització com de vendes i apunten que la iniciativa es repetirà l’any vinent.

Recomanacions personalitzades