Més de 60 equips participen en el torneig Vila de Molins de Rei de futbol

El torneig Vila de Molins de Rei celebra la seva setena edició amb la participació de més de 60 equips i 700 jugadors. 

Un infant observa un dels partits del Vila de Molins de Rei // Molins de Rei CF

Un infant observa un dels partits del Vila de Molins de Rei // Molins de Rei CF

El Vila de Molins de Rei, el torneig de futbol que serveix per tancar la temporada del Molins de Rei CF, ha aconseguit reunir més de 60 equips durant dos caps de setmana. Es tracta d’una de les competicions d’estiu consolidades en la comarca del Baix Llobregat. Es calcula que al voltant de 700 jugadors de totes les categories han passat per les instal·lacions del Municipal Josep Raich.

Equips com el CE Sabadell, la UE Cornellà, el Terrassa o la Fundació Marcet han passat per aquesta competició. L’actuació més remarcable per part molinenca ha estat la del Cadet B, que ha aconseguit arribar a la final davant del Cornellà, rival que l’ha superat. La temporada de futbol base al Molins de Rei CF es tancarà amb la disputa de la Donosti Cup.

Recomanacions personalitzades