Molins de Rei s’omple de revetlles de tots colors amb motiu de Sant Joan

Sant Joan es torna a presentar com la gran festa dels barris de Molins de Rei, que organitzaran diverses revetlles. També es prepara la Diada dels Països Catalans amb una festa popular a la plaça de l’Església. 

nCartell-rebuda-2015-pSant Joan és sinònim de festa de barri a Molins de Rei. Fins a sis entitats veïnals organitzaran les seves pròpies revetlles per dimarts 23 de juny.

Al barri del Canal l’activitat s’emmarca dins dels actes de la 20a Setmana Cultural i es comptarà amb la música en directe del grup Trifasic. Al barri de la Granja la recentment creada associació de veïns s’estrenarà en l’organització d’un esdeveniment d’aquestes característiques. A Les Conserves l’activitats es centrarà a la plaça Antoni Marca i començarà a les nou de la nit. A la Riera Bonet, a més de la revetlla, tenen preparats inflables per dimecres 24. Al barri de Bonavista el karaoke serà el protagonista i, per la seva banda, al barri de l’Àngel hi haurà ball a càrrec de l’orquestra Kamilion.

Es pot consultar més informació sobre les revetlles de cada barri i també sobre la Celebració de la Diada Nacional dels Països Catalans a la secció d’Agenda de Viu Molins de Rei.

Celebració de la Diada Nacional dels Països Catalans

Gràcies a la feina de la Comissió de Focs de Sant Joan, l’AE Jaume Vicens Vives, l’Ateneu Mulei i l’Esplai L’Agrupa; a Molins de Rei sempre es té molt present que es celebra la Diada Nacional dels Països Catalans.

Enguany, dies abans s’han fet tallers de danses tradicionals i falles al Mulei i s’ha fet una excursió al Canigó per recollir la flama, que arribarà al voltant de les set de la tarda a la plaça de la Creu per començar un cercavila. Mitja hora abans i al mateix punt, es farà un berenar amb els Grallers de Molins de Rei i el grup de percussió Baketomba.

A les 19:30, ja a la plaça de l’Església, es farà la lectura del manifest i l’encesa de la foguera de Felip V i el relleu de la flama. A les 20 hores es ballaran danses tradicionals, després hi haurà sopar popular i a les 22:30 es farà el 8è Quinto Popular d’Estiu. La nit acabarà amb concert de “The Papas and the Popos” i amb l’actuació del PD Satan i PD Pi. Com és tradicional, revetlla popular al Centre Vila.

Per garantir la seguretat a tot el terme municipal hi haurà un dispositiu especial per part de la Guàrdia Urbana i els bombers de la Generalitat. A més, vuit voluntaris de l’ADF Puigmadrona-Olorda repartits en dos vehicles també col·laboraran en la seguretat dels esdeveniments festius.

Recomanacions personalitzades