El CN Molins de Rei, tercer a la Final Territorial de Catalunya de natació benjamí

La natació de Molins de Rei aconsegueix situar-se entre les tres millors de Catalunya en categoria benjamí. 

L'equip del CN Molins de Rei que ha aconseguit la tercera posició // CN Molins

L’equip del CN Molins de Rei que ha aconseguit la tercera posició // CN Molins

Els 17 nedadors i nedadores del Club Natació Molins de Rei que han participat en la Final Territorial de Catalunya en categoria benjamí han aconseguit una més que meritòria tercera posició per equips.

L’equip entrenat per Marta Escudero i Leo González han situat el planter de la natació de Molins de Rei entre els tres millors de Catalunya en la competició organitzada per la Federació Catalana de Natació i que és l’equivalent al Campionat de Catalunya d’aquest esport.

4 títols individuals

A més, els joves molinencs també han brillat en l’àmbit individual. Gerard Gil ha aconseguit ser campió en dues modalitats de la categoria d’11,5 anys, Gerard Felip s’ha coronat com a guanyador en categoria d’11 anys i Alba Pradell en 10,5 anys.

En total, el CN Molins s’ha fet amb 9 medalles en les diferents categories, també gràcies a la contribució d’Alba Salas i Sergi Ramon.

Recomanacions personalitzades