Marcos Ruiz és el setè millor aixecador del món en halterofília júnior

L’aixecador de Molins de Rei Marcos Ruiz ha aconseguit la setena posició en els campionats del món d’halterofília júnior. 

Marcos Ruiz després d'una competició // Arxiu -- CH Molins de Rei

Marcos Ruiz després d’una competició // Arxiu — CH Molins de Rei

Un jove de Molins de Rei és un dels deu millors del món en halterofília. Aquesta és la gran fita aconseguida per Marcos Ruiz, del Club Halterofília Molins de Rei, en el Campionat del Món Júnior, disputat el 12 de juny a Chiechanow (Polònia). El molinenc ha quedat classificat en setena posició situant-se com una de les grans promeses d’aquest esport.

Dies abans de la competició, els seus entrenadors marcaven estar entre els 10 primers com el gran objectiu de Ruiz. Per tant, la seva participació en aquesta competició ha estat no només pel fet en sí mateix, sinó també pels resultats obtinguts.

Aquesta era la segona participació de Ruiz en un campionat internacional, després dels europeus de l’any passat on també va aconseguir una participació més que digna. El molinenc va fer-se amb la classificació per a la competició després d’aconseguir la victòria en els Campionats d’Espanya. 

Recomanacions personalitzades