La botiga The Phone House del carrer Major pateix dos robatoris idèntics

L’establiment situat al centre de Molins de Rei veu com és víctima dels lladres en dues ocasions en menys de dos mesos. El grup criminal autor dels robatoris s’ha emportat una gran quantitat de telèfons mòbils per valor de 16.000 euros. 

Exterior de la botiga The Phone House // Jose Polo

Exterior de la botiga The Phone House // Jose Polo

Dos robatoris, un el 13 d’abril i el segon el 5 de juny, en un període curt de temps. Això és el que ha patit la botiga de telefonia mòbil The Phone House, situada al carrer Major, número 103, al centre de Molins de Rei, a pocs metres de l’Ajuntament.

Els dos episodis s’han produït de matinada i, segons explica a Viu Molins de Rei un dels responsables de l’establiment, Antonio Moya, després de veure la gravació de les càmeres de seguretat, els delictes han estat fets, en les dues ocasions, per un “grup de quatre persones que han utilitzat el mateix mètode”. Primer han forçat la persiana, després han retirat amb facilitat la porta de vidre i, per acabar, han entrat al magatzem utilitzant una maça. Han estat accions ràpides per tal de no cridar l’atenció dels veïns de la zona.

“Només s’han emportat telèfons mòbils”, indica Moya després de rebre a la policia científica, que estudia les empremtes dactilars. A l’abril es van emportar una quantitat de terminals per valor d’uns 11.000 euros aproximadament i ara al juny el mal ha estat menor, d’uns 5.000 euros en mòbils.

Segons el mateix Moya, no és el primer robatori d’aquestes característiques a l’àrea metropolitana durant aquests mesos. La franquícia de la mateixa empresa a Sabadell també ha vist com li entraven a robar, i el mateix ha passat Martorell. “Són els mateixos”, opina el responsable reclamant justícia. Els Mossos d’Esquadra investiguen l’onada de robatoris a botigues de telefonia.

Recomanacions personalitzades