Els Matossers aposten pels castells de 6 renovats a la Trobada de Colles Montserratines

Els castellers de Molins de Rei han fet construccions renovades de 6 pisos d’alçada en una diada a Manresa. Després de superar una caiguda a la darrera actuació i comptar amb algunes baixes, els molinencs han preferit alçar castells més prudents. Salva Prat valora l’actuació com a “molt valuosa”.

Els Matossers, construint un  4 de 6 // Matossers de  Molins de Rei

Els Matossers, construint un 4 de 6 // Matossers de Molins de Rei

Els Matossers, la colla castellera de Molins de Rei, ha alçat aquest cap de setmana tres castells de 6 pisos en una actuació a Manresa. Ha estat una diada prudent per part dels molinencs, atenent que la darrera actuació el grup havia patit una caiguda, i que hi havia algunes baixes, segons explica la mateixa colla.

Els marró argila han optat per construir castells de sis plantes amb moltes novetats. El primer ha estat un 3 de 6, on s’ha estrenat un nou casteller. Després han optat per fer un castell més elaborat, un 4 de 6 amb agulla, amb nous membres, i per últim el mateix castell sense agulla amb una petita matossera que ha coronat el seu primer castell com a enxaneta. A més, els molinencs han fet fins a 4 pilars de comiat i d’inici d’actuació. El cap de colla, Salva Prat, ha qualificat l’actuació de “molt valuosa”, ja que “la colla ha respost molt bé als canvis”. En vista a les properes actuacions, Prat ha afirmat que “toca treballar als assajos i recuperar de nou els castells de 7″.

A la novena Trobada de Colles Montserratines també hi han assistit els amfitrions, els Tirallongues de Manresa, que han aconseguit descarregar un 3 de 7, un 3 de 7 amb agulla i un 4 de set. També han estat presents els Castellers d’Esparreguera, elaborant un 4 de 7, un 4 de 7 amb agulla que no ha estat descarregat, i un 3 de 6 per acabar.

La propera oportunitat que tenen els Matossers per alçar aquestes construccions de set plantes serà el diumenge 14 de juny, per la Festa Major de Ca n’Aurell a Terrassa, convidats pels Castellers de Terrassa i compartint plaça amb la Colla Castellera de Figueres. A més a més, els de Molins de Rei ja estan preparant la Diada del seu 13è aniversari, que tindrà lloc el dia 28 de juny i comptarà amb les actuacions dels castellers de Sant Feliu i els castellers de Berga.

Recomanacions personalitzades