Trento Selection converteix el carrer Major en una passarel·la

Contingut publicitari

La boutique de moda multimarca Trento Selection ha presentat la seva col·lecció primavera-estiu amb una desfilada al carrer Major. L’estil bohemi, les sanefes ètniques i el patchwork han estat alguns dels protagonistes. 

Instant final de la desfilada // Trento Selection

Instant final de la desfilada // Trento Selection

Trento Selection, la boutique de moda multimarca de Molins de Rei, ha organitzat aquest divendres una desfilada per presentar la col·lecció primavera/estiu 2015. Una elegant catifa vermella guiava els models des de l’interior de la botiga cap al carrer Major, on està situat l’establiment. Loli Lobato, propietària de Trento Selection, explica que abans les desfilades es feien “dins la botiga” però que enguany han canviat per “salvar les limitacions d’espai”. Un bon grapat de persones s’han reunit al carrer Major per veure l’esdeveniment. També s’han sumat alguns curiosos que passaven pel carrer i, fins i tot, alguns veïns l’han seguit des del balcó de casa.

Pel que fa a la moda femenina, els estilismes presentats han estat caracteritzats pels seus aires hippies i bohemis. En els vestits llargs, s’hi han pogut veure sanefes ètniques o l’estil patchwork. Tampoc s’han oblidat els serrells, tendència indispensable per aquesta temporada. Amb to més sofisticat, també s’han presentat vestits de teixits calats o estampats de topos o estels, jugant amb el blanc i el negre. Les espatlles, completament al descobert i adornades amb escots asimètrics, seran també grans protagonistes d’aquesta temporada.

Respecte a la moda masculina, els models han presentat una col·lecció d’estil més casual i informal però a la vegada molt cuidada. També hi ha hagut un moment per als més petits de la casa amb una desfilada de moda infantil feta gràcies a la col·laboració de la botiga Trapelles.

L’esdeveniment ha comptat amb la col·laboració de Figueras Perruquers, Grup Cazcarra al maquillatge i l’Òptica Feliu vestint els ulls. Models, col·laboradors i assistents no han deixat passar l’oportunitat de fer-se una foto al photocall. L’acte ha acabat amb un pica pica i refrigeri ofert amb la col·laboració del Palau Nou.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Recomanacions personalitzades