Jorge Rubio deixa la banqueta del CFS Molins 99

Després de tres temporades i amb dos ascensos a les esquenes, Jorge Rubio ha deixat de ser l’entrenador del CFS Molins 99. Viu Molins de Rei l’entrevista al final de l’últim partit de lliga. 

Jorge Rubio en l'últim partit de lliga // Jose Polo

Jorge Rubio en l’últim partit de lliga // Jose Polo

Fa tres temporades, quan Jorge Rubio es va fer càrrec del Club Futbol Sala Molins 99, l’equip estava a Primera Catalana. Ara els molinencs són a Tercera Nacional, dues categories per sobre, i han aconseguit la salvació sense problemes en aquesta exigent categoria. Els resultats de Rubio com a entrenador parlen per ells mateixos.

Tot i això, el tècnic i el club han acordat que era l’hora d’un relleu. “M’han regalat una samarreta signada, un quadre amb les fotografies dels tres equips que he portat i una escapadeta amb la dona”, diu Rubio a Viu Molins de Rei després de l’últim partit. “Quan vaig agafar l’equip ja tenia qualitat per estar en aquesta categoria”, indica centrant el mèrit en els seus jugadors.

“Em vaig posar com a objectiu aconseguir pujar a Tercera Nacional en tres temporades i ho vam aconseguir en dues, així que content”, sentència el tècnic que, en un dels seus ascensos, va aconseguir el títol de lliga. “El sostre d’aquest equip depèn d’ells mateixos, si lluiten cada partit al 100% poden estar a dalt de la classificació”, assegura elogiant una vegada més als seus deixebles.

Rubio acumulava sis anys com a coordinador i tres al capdavant del primer equip. El CFS Molins 99 disposa en aquests moments d’una base sòlida i capacitat per fer un relleu de garanties i gran part del mèrit és seu. Comenta que ara vol tornar a ser jugador i gaudir del futbol sala sense la pressió i la feina extra que requereixen les banquetes. Metòdic i amb molt caràcter, serà recordat per la seva exigència i professionalitat. Sense cap mena de dubte, hi ha un abans i un després de Jorge Rubio en el futbol sala de Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades