El Molins de Rei CF goleja al Sector Montserratina i espera un miracle per promocionar

Sector Montserratina 0-5 Molins de Rei CF. El Molins guanya amb solvència a Viladecans i espera un empat de l’Atlètic Incresa contra la UE Torrelles en un partit suspès en el minut 52 amb 0 a 2 a favor dels torrellencs. 

Els capitans dels dos equips a l'inici del matx // Jose Polo

Els capitans dels dos equips a l’inici del matx // Jose Polo

Situació curiosa i molt poc habitual la del Molins de Rei Club de Futbol: ja ha acabat la temporada i encara no sap si promocionarà o no per pujar a Segona Catalana. Després de golejar per 0 a 5 al camp del Sector Montserratina, els entrenats per Joan Garcia necessiten un empat o una victòria de l’Atlètic Incresa contra la UE Torrelles. El partit del Ricard Ginebreda del barri del Canal començava a la mateixa hora que el de la Torre Roja de Viladecans, però el primer es va suspendre al minut 52 amb un 0 a 2 a favor dels torrellencs en una decisió del col·legiat que ningú entén després d’algunes protestes dels locals.

Si hi ha miracle -empat o victòria de la Incresa en els minuts que falten- el Molins de Rei CF jugarà la promoció per pujar a Segona Catalana. Si els torrellencs mantenen el resultat decidirà el seu gol average a favor sobre els molinencs, condició aconseguida després de guanyar al Josep Raich gràcies a les jugades a pilota aturada i empatar al Municipal Can Roig. Un final que deixaria els molinencs a les portes de l’objectiu, amb la mel als llavis. Si els incresians, que ja van baixar de categoria fa algunes jornades, empaten, el final seria digne d’un guió de pel·lícula americana. No es recorda una situació similar en la història recent del futbol molinenc. 

A la Torre Roja, i tot i que el Sector Montserratina es va mostrar com un equip amb molt criteri per fer circular la pilota, el Molins va ser molt més eficaç i efectiu. Guillem de Masramon, el central fitxat a finals de temporada per substituir el capità lesionat Andreu Margarit, va ser el protagonista inesperat. Masramon va fer dos gols: el primer de cap i el segon aprofitant una pilota morta a l’interior de l’àrea, tots dos després de dues faltes laterals. Ja és casualitat que les accions d’estratègia, les mateixes que van penalitzar al Molins contra el Torrelles, hagin servit també per donar les últimes esperances per aconseguir la promoció.

Els jugadors del Molins de Rei CF celebrant la victòria al final del partit // Jose Polo

Els jugadors del Molins de Rei CF celebrant la victòria al final del partit // Jose Polo

Amb el marcador a favor el Molins es va deixar anar, concentrat en no cometre errades i esperant les seves oportunitats per sentenciar el partit. Aquestes van arribar a la segona part, a la contra, arma que els molinencs han fet servir més aquesta temporada que les anteriors. Amb espais per davant homes com Carles Capella, Àlex Agudo o Marc Fuxa “Chufo” són letals. El 0 a 3 va néixer a les botes de Capella que, amb la subtilesa que caracteritza la seva cama esquera, va regalar-li el gol a Agudo en forma de passada de la mort. Agudo tenia més gana. Amb un rematada de cap va fer el 0 a 4 i, pispant-li la cartera al central, el 0 a 5. Hat trick per un home que tanca la temporada amb 30 gols, a dos del màxim golejador del grup. Amb aquesta contundència va guanyar el Molins l’últim partit de lliga.

A principis de curs al Molins se li podia exigir estar lluitant fins el final per pujar de categoria. Ho ha aconseguit i, per tant, la temporada s’ha de considerar com a positiva. La promoció seria un premi per un grup que, amb moments més i menys brillants com és normal, ja porta anys de bon futbol.

Recomanacions personalitzades