Tres matossers acaben a l’hospital després d’una caiguda a Caldes de Montbui

Els Matossers de Molins de Rei pateixen una caiguda lletja que comporta el trasllat de tres persones a l’hospital. Tots tres no han tingut conseqüències greus i han rebut l’alta mèdica el mateix dia. “Quan ens caiem, ens aixequem, ens traiem la pols i tornem a alçar castells”, diu el cap de colla, Salva Prat. 

Pilars de comiat dels Matossers a Caldes // Raquel Taboada

Pilars de comiat dels Matossers a Caldes // Raquel Taboada

Tothom va tornar a casa el mateix dia i res va sortir de la normalitat castellera, però la del diumenge 24 va ser una jornada dura per als Matossers de Molins de Rei a la Diada de la Primavera de Caldes de Montbui. En el seu segon intent de muntar el 3 de 7, la canalla es va despenjar just després de l’aleta i van fer caure tota la construcció. La caiguda va ser lletja i va requerir la intervenció del personal sanitari present a la plaça. A més, tres persones van haver de ser traslladades a l’Hospital de Mollet. Totes tres, però, van rebre l’alta mèdica al cap de poques hores i no presentaven lesions greus.

Salva Prat, el cap de colla molinenc, va dir als matossers un cop acabada l’actuació que “no es deixessin vèncer pel desànim” perquè “les llenyes formen part de l’activitat castellera”. “Quan ens caiem, ens aixequem, ens traiem la pols i tornem a alçar castells”, va sentenciar Prat tractant de traslladar coratge als seus companys.

L’actuació dels molinencs, que van desplaçar-se a Caldes en un grup de més de 130 persones, es va completar amb un 4 de 6 i dos pilars de 4. El proper diumenge els Matossers aniran fins a Manresa per participar a la Trobada de colles montserratines.

Recomanacions personalitzades