La campanya Ni Un Plat Buit aconsegueix 1.400 kg d’aliments

L’última edició de la campanya solidària “Ni Un Plat Buit”, organitzada pels esplais del municipi, ha aconseguit recaptar un total de 1.400 kg d’aliments que s’entregaran a les famílies més necessitades del municipi.

Part dels aliments recollits gràcies al Ni Un  Plat Buit // Ajuntament de Molins de Rei

Part dels aliments recollits gràcies al Ni Un Plat Buit // Ajuntament de Molins de Rei

La sisena edició de la campanya Ni Un Plat Buig ha aconseguit un total de 1.400 kg d’aliments, xifra lleugerament inferior a la d’altres edicions. Un any més, però, les entitats de lleure de Molins de Rei Agrupament Escolta Jaume Vicens Vives, l’Esplai MIB, l’Esplai l’Agrupa, l’Esplai Spai s’han esforçat de valent per recollir aliments per als més necessitats anant casa per casa per demanar aliments.

Ara, tots aquests aliments, seran repartits entre els més necessitats del municipi gràcies a la distribució de la Creu Roja Baix Llobregat Centre i Càritas. Els organitzadors valoren positivament la sisena edició d’una campanya ja consolidada que, més enllà del porta a porta, va tenir diferents punts de recollida al municipi.

El “Ni Un Plat Buit” és una campanya que es porta a terme des de l’any 2009, en plena crisi econòmica, a proposta de les diferents entitats de lleure infantil i juvenil organitzadores. El seu objectiu és “donar resposta en forma d’aliments als efectes de la situació socioeconòmica de les famílies” de Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades