Eduard Suàrez: Parlem-ho

Eduard Suàrez, número tres, durant la seva intervenció // Jose Polo

Eduard Suàrez // Jose Polo

Han passat pocs dies de les eleccions municipals i els molinencs han parlat clar, han donat la victòria a CIU i l’actual alcalde és qui té l’obligació i el mandat democràtic de decidir amb qui vol formar govern. Vagi per avançat que, amb els resultats a la mà, la sociovergència n’ha estat la guanyadora per tant, és d’esperar i seria en part lògic que el PSC i CIU repetissin govern 4 anys més, però aquesta no n’és la única lectura possible de les eleccions; n’hi ha d’altres.

Com per exemple, que a Molins de Rei tenim pel cap baix 13 regidors compromesos amb la independència, amb molts matisos i amb accents diferents i tots són respectables, però que d’un ajuntament de 21 regidors n’hi hagi 13 a favor del procés… voleu dir que hem de deixar perdre la oportunitat? Haurem de veure com els mateixos tornen a governar? No podem construir entre tots una alternativa? Venen mesos molt importants pel país i em penso que ens toca a tots ser generosos, deixar les batusses de sigles i fer un esforç: el país ens ho demana i Molins de Rei ho espera…Ho espera? Bé, tampoc ho sabem però com a mínim parlem-ne, no?

La gent d’ ERC Molins de Rei hem convocat una assemblea oberta a tothom per parlar-ne, per saber quina opinió tenen els molinencs als respecte i en funció del que decidim la majoria ens posarem a treballar o no en aquesta línia. Ah, i abans de que alguns diguin coses que es poden malinterpretar, que quedi clar, és un proposta (si així ho decidim el proper dimarts) sincera, generosa i que no la fem per tactisme sinó per que ens ho creiem així. Volem fer una vila de baix a dalt, feta entre tots i decidida entre tots i no n’esperem res a canvi, i res vol dir res: ni sous ni càrrecs. Que ja us dic ara que, si el problema per arribar l’acord és un possible sou o no sé quin coi de càrrec… els 3 regidors d’ERC Molins hi renunciem. Així que, podem seure totes les parts implicades i com a mínim parlar-ne, no?

Recomanacions personalitzades

  14 comments for “Eduard Suàrez: Parlem-ho

 1. Quintí Mediona
  28/05/2015 at 7:07

  Eduard, us heu passat tota la campanya demanant un “Govern d’esquerres”. En veure que no teniu majoria per a formar-lo, passeu a demanar un “Govern sobiranista”… Tan lícit és un govern sociovergent (11 regidors) com un govern sobiranista. Parlem d’un Govern municipal -que té unes prioritats concretes-, no un Govern de la nació. Per tant, deixeu que Joan Ramon Casals, com cap de la llista més votada, triï qui vol tenir de company de Govern els quatre pròxims anys.

 2. petitniculas
  28/05/2015 at 8:29

  La Guillén quatre anys a l´ajuntament sense CARREC i sense SOU…no t´ho creus ni fart de vi noi!

 3. Laia
  28/05/2015 at 8:54

  Esta molt be la part final ” renunciar a sous o càrrecs” sobretot tu mateix que es l’assessor al Parlament de la Simó i clar els sou com a “càrrec de de confiança” al Parlament no es el mateix de regidor…. Trampes al solitari ? Parlem-ho ?

 4. ralet
  28/05/2015 at 9:38

  Molt bona Laia!

 5. Pere Bancs
  28/05/2015 at 11:22

  Fracàs d’ERC a Molins.
  Mala elecció de la candidata, mala política comunicativa i molt poc nivell.
  Com es posible que estiguin tant contents? CIU 6 PSC 5 CUP 4!
  Com és que no han estat capaços s’esgarrapar almenys dos regidors al PSC o a la CUP?
  3 regidors que quedaran diluïts en el nou ajuntament multitudinari de partits.
  Trist molt trist.
  Si voleu fer la independencia també des de Molins hi haurà haver-hi canvis a la secció local i que agafi responsabilitat gent amb més empenta.
  Què no heu après res de la gent de l’ANC?

 6. Pere Bancs
  28/05/2015 at 11:23

  I per cert, de primàries res de res. Comissari polític i ja està.

 7. dclosa
  28/05/2015 at 18:47

  Per mol que el Sr. Eduard Suárez Rovira ens vulgui convença d’altres lectures de que hi ha l’evidència clara de que la sociovergència ha estat la guanyadora i serà lògic que el PSC i CIU repetissin govern 4 anys més, (4 anys més, de marmota). No sabem d’on treu el Sr. Suarez , que a Molins de Rei tenim 13 regidors compromesos amb la independència ERC3+CUP4+CD6(?)+PSC1 de els 21 regidors , i de quina oportunitat municipal parla, Irremediablement , haurem de veure com els mateixos (CIU+PSC)
  tornen a governar i a nivell municipal ERC-Molins no podrá construir un altra alternativa , Molins de Rei ho espera ? De qué tenim de parlar? , “Tot està dat i beneit”.
  La gent d’ ERC Molins de Rei ha fet una campanya nefasta , De vostè, a part de tertulià convençut i ciutadà exemplar que ens tracta de convença a la ciutadania, cada dilluns els matins, en plena jornada laboral, en la Radio Municipal, Què sabem més de vostè?. ¿Quina és l’ empresa que permet que el personal jove, el dispensin en plena jornada laboral per anar a una tertúlia?. Es ben cert que ERC, al perdre a el Oriol Romeu , no te candidats de talla , i en Molins de Rei , i si ara han guanyat un regidor mes, ha estat per lo de la carambola de l‘estirada del independentisme, i no per cap altre cosa. En la legislatura del tripartit ja hi va haver un escandall sobre la contractació de un familiar seu, també de ERC, como auxiliar en la biblioteca pau Vila, anomenat a dit y que destapat, van tindre que rectificar i treure’l depresa i corrent. Com ha quedat l’assumpte? .
  Ara , després de les eleccions del 24 la ciutadadanía ja no estem per assemblees obertes a tothom per parlar de quins son els regidors compromesos amb la independència per saber quina opinió tenen els molinencs als respecte. Si des de ERC volen fer una vila de baix a dalt, feta entre tots i decidida entre tots, sense esperar res a canvi, i que res vol dir res : ni sous ni càrrecs, (cosa que dubtem) , seria bó donar resposta a tot el que se’ls pregunta per aquest mitja i no donar la callada per resposta, típic a ERC-Molins com ens ho recordava fa uns dies en el seu article el Sr. Jordi Casas (ERC) .
  No es trenqui massa el cap, son faves contades, no ho ha cap problema que per arribar l’acord és un possible sou o un càrrec a l’Ajuntament o al Consell Comarcal (Puntes) , o a la Diputació de ERC-Molins, ni els 3 regidors d’ERC Molins hi tenen que renunciar, Els llocs ja els ocuparan els altres ( CIU+PSC) i no els hi quedarà cap més remei que limitar-se a la “sopa boba” de sempre, de cobrar els 380 € ( 63.000 Ptas) per ple i barba, i a dormir a la palla 4 anys mes. O també els 3 membres de ERC-Molins renunciaran a aquets cobraments per ple ?

 8. dclosa
  28/05/2015 at 19:00

  Per mol que el Sr. Eduard Suárez Rovira ens vulgui convença d’altres lectures de que hi ha l’evidència
  clara de que la sociovergència ha estat la guanyadora i serà lògic que el PSC i CIU repetissin govern 4 anys més, (4 anys més, de marmota). No sabem d’on treu el Sr. Suarez , que a Molins de Rei tenim
  13 regidors compromesos amb la independència ERC3+CUP4+CD6(?)+PSC1 de els 21 regidors , i de quina oportunitat municipal parla, Irremediablement , haurem de veure com els mateixos (CIU+PSC) tornen a governar i a nivell municipal ERC-Molins no podrá construir un altra alternativa , Molins de Rei ho espera ? De qué tenim de parlar? , “El blat, tot està ja dat i beneit”.
  La gent d’ ERC Molins de Rei ha fet una campanya nefasta , De vostè, a part de tertulià convençut i
  ciutadà exemplar que ens tracta de convença a la ciutadania, cada dilluns els matins, en plena jornada laboral, en la Radio Municipal, Què en sabem més de vostè?. ¿Quina és l’ empresa que permet que el personal jove, el dispensin en plena jornada laboral per anar a una tertúlia?. Es ben cert que ERC, al perdre a el Oriol Romeu , no te candidats de talla , i en Molins de Rei , i si ara han guanyat un regidor mes, ho ha estat per lo de la carambola de l‘estirada del independentisme, i no per cap altre cosa. En la legislatura del tripartit ja hi va haver un escandall sobre la contractació de un familiar seu, també de ERC, com auxiliar en la biblioteca pau Vila, anomenat a dit , i que destapat, van tindre que rectificar i treure’l depresa i corrent. Com ha quedat l’assumpte? .
  Ara , després de les eleccions del 24 la ciutadadanía ja no estem per assemblees obertes a tothom per parlar de quins son els regidors compromesos amb la independència per saber quina opinió tenen els molinencs als respecte. Si des de ERC volen fer una vila de baix a dalt, feta entre tots i decidida entre tots, sense esperar res a canvi, i que res vol dir res : ni sous ni càrrecs, (cosa que dubtem) , seria bó donar resposta a tot el que se’ls pregunta per aquest mitja i no donar la callada per resposta, típic a ERC-Molins com ens ho recordava fa uns dies en el seu article el Sr. Jordi Casas (ERC) .
  No es trenqui massa el cap, Son faves contades, no hi ha cap problema per arribar a l’acord per un possible sou o àrrec a l’Ajuntament o al Consell Comarcal (Puntes) , o a la Diputació de ERC-Molins, ni els 3 regidors de ERC Molins hi tenen que renunciar, “sopa boba” de sempre, de cobrar els 380 € ( 63.000 Ptas) per ple i barba, i a dormir a la palla 4 anys mes. O també renunciaran a aquets cobraments per ple ?

 9. dclosa
  29/05/2015 at 8:44

  Per mol que el Sr. Eduard Suárez Rovira ens vulgui convença d’altres lectures de que hi
  ha l’evidència clara de que la sociovergència ha estat la guanyadora i serà lògic que el
  PSC i CIU repetissin govern 4 anys més, (4 anys més, de marmota). No sabem d’on treu el Sr. Suarez , que a Molins de Rei tenim 13 regidors compromesos amb la independència ERC3+CUP4+CD6(?)+PSC1 de els 21 regidors , i de quina oportunitat municipal parla, Irremediablement , haurem de veure com els mateixos (CIU+PSC) tornen a governar i a nivell municipal ERC-Molins no podrá construir un altra alternativa , Molins de Rei ho espera ? , De qué tenim de parlar? , “Tot està dat i beneit”.
  La gent d’ ERC Molins de Rei ha fet una campanya nefasta , De vostè, a part de tertulià convençut i ciutadà exemplar que ens tracta de convença a la ciutadania, cada dilluns els matins, en plena jornada laboral, en la Radio Municipal, Què sabem més de vostè?. ¿Quina és l’ empresa que permet que el personal jove, el dispensin en plena jornada laboral per anar a una tertúlia?. Es ben cert que ERC, al perdre a el Oriol Romeu , no te candidats de talla a Molins de Rei , i si ara han guanyat un regidor mes,
  ha estat per lo de la carambola de l‘estirada del independentisme, i no per cap altre cosa. En la legislatura del tripartit ja hi va haver un escandall sobre la contractació de un familiar seu, també de ERC, como auxiliar en la biblioteca Pau Vila, nomenat a dit y que una vegada destapat, van tindre que rectificar i treure’l depresa i corrent. Com ha quedat l’assumpte? .
  Ara , després de les eleccions del 24 la ciutadadanía ja no estem per assemblees obertes a tothom per parlar de quins son els regidors compromesos amb la independència per saber quina opinió tenen els
  molinencs als respecte. Si des de ERC volen fer una vila de baix a dalt, feta entre tots i decidida entre tots, sense esperar res a canvi, i que res vol dir res : ni sous ni càrrecs, (cosa que dubtem) , seria bó donar resposta a tot el que se’ls pregunta per aquest mitja i no donar la callada per resposta, típic a ERC-Molins com ens ho recordava fa uns dies en el seu article el Sr. Jordi Casas (ERC) .
  No es trenqui massa el cap, Son faves contades, No hi ha cap problema per arribar l’acord és un possible sou o no sé quin càrrec a l’Ajuntament o al Consell Comarcal (Puntes) , o a la Diputació de ERC-Molins, ni els 3 regidors d’ERC Molins hi tenen que renunciar, Els llocs ja els ocuparan els altres ( CIU+PSC) i no els hi quedarà cap més remei que limitar-se a la “sopa boba” de sempre, de cobrar els 380 € ( 63.000 Ptas) per ple i barba, i a dormir a la palla 4 anys mes. O també ERC-Molins renunciará a aquets cobraments per ple ?

 10. dclosa
  29/05/2015 at 11:03

  Per mol que el Sr. Eduard Suárez Rovira ens vulgui convença d’altres
  lectures de que hi

  ha
  l’evidència clara de que la
  sociovergència ha estat la guanyadora i serà lògic que el

  PSC i CIU
  repetissin govern 4 anys més, (4 anys més, de marmota). No sabem d’on treu el Sr. Suarez , que a Molins de
  Rei tenim 13 regidors
  compromesos amb la independència ERC3+CUP4+CD6(?)+PSC1 de els 21 regidors , i de quina oportunitat municipal
  parla, Irremediablement ,
  haurem de veure com els mateixos (CIU+PSC) tornen a governar i a nivell municipal ERC-Molins no podrá
  construir un altra
  alternativa , Molins de Rei ho espera ? , De qué tenim de parlar? , “Tot
  està dat i beneit”.

  La gent
  d’ ERC Molins de Rei ha fet una campanya nefasta , De vostè, a part de tertulià convençut i ciutadà exemplar que ens tracta de convença a la
  ciutadania, cada dilluns els
  matins, en plena jornada laboral, en la Radio Municipal, Què sabem més de vostè?. ¿Quina és l’ empresa que
  permet que el personal jove, el
  dispensin en plena jornada laboral per anar a una tertúlia?. Es ben cert que ERC, al perdre a el Oriol Romeu ,
  no te candidats de talla
  a Molins de Rei , i si ara han guanyat un regidor mes,

  ha estat
  per lo de la carambola de l‘estirada del independentisme, i no per cap altre cosa. En la legislatura del
  tripartit ja hi va haver un
  escandall sobre la contractació de un familiar seu, també de ERC, como auxiliar en la biblioteca Pau Vila, nomenat a dit
  y que una vegada destapat, van tindre que rectificar i treure’l depresa i corrent. Com ha quedat l’assumpte? .

  Ara ,
  després de les eleccions del 24 la ciutadadanía ja no estem per assemblees obertes a tothom per parlar de quins
  son els regidors
  compromesos amb la independència per saber quina opinió tenen els

  molinencs
  als respecte. Si des de ERC volen fer una vila de baix a dalt, feta entre tots i decidida entre tots,
  sense esperar res a
  canvi, i que res vol dir res : ni sous ni càrrecs, (cosa que dubtem) , seria bó donar resposta a tot el que se’ls
  pregunta per aquest mitja i no donar la callada per resposta, típic a ERC-Molins com ens ho recordava fa uns dies en el seu article el Sr.
  Jordi Casas (ERC) .

  No es
  trenqui massa el cap, Son
  faves contades, No hi ha cap problema per arribar l’acord és un possible sou o no sé quin càrrec a
  l’Ajuntament o al Consell Comarcal
  (Puntes) , o a la Diputació de ERC-Molins, ni els 3 regidors d’ERC Molins hi tenen que renunciar, Els llocs ja
  els ocuparan els altres ( CIU+PSC) i no els hi quedarà cap més remei que limitar-se a la “sopa boba” de sempre, de cobrar els 380 € (
  63.000 Ptas) per ple i barba, i a dormir a la palla 4 anys mes. O també
  ERC-Molins renunciará a aquets cobraments per ple ?

 11. dclosa
  01/06/2015 at 8:55

  Per mol que el
  Sr. Eduard Suárez Rovira ens vulgui convença d’altres lectures de la independència. No sabem d’on treu que a Molins de Rei
  tenim 13 regidors compromesos amb la independènciam ERC3+CUP4+CD6(?)+PSC1
  de els 21 regidors , i de quina oportunitat municipal parla,
  A Molins de rei sempre anem a contracorrent de la resta de Catalunya, i ens agradia o no (CIU+PSC) tornarán a governar , De qué tenim de parlar? , “Tot el blat està dat i beneit”.

  La gent d’ ERC Molins de Rei ha fet una campanya
  nefasta , De vostè, a part de tertulià convençut i ciutadà exemplar
  que ens tracta de convença a la ciutadania cada dilluns els matins, en
  plena jornada laboral, en la Radio Municipal, Què sabem més de vostè?.
  ¿Quina és l’ empresa que dona dispensa al seu personal en plena
  jornada laboral per anar a una tertúlia a la radio?. Es ben cert que ERC, al perdre
  a el Oriol Romeu , no te candidats de talla a Molins de Rei , i si ara han
  guanyat un regidor mes,

  ha estat per la carambola de l‘estirada
  del independentisme, i no per la bona gestió de ERC-Molins a la oposició . En la legislatura del
  tripartit ja hi va haver un escandall sobre la contractació de un familiar
  seu, també en llistes de ERC, como auxiliar en la biblioteca Pau Vila, nomenat a dit
  y que una vegada destapat l’escàndol, van tindre que rectificar i treure’l depresa i
  corrent. Com ha quedat l’assumpte? .

  Ara , després de les eleccions del 24, la
  ciutadadanía ja no estem per assemblees per parlar de
  quins son els regidors compromesos amb la independència i qiuns no, i per saber quina
  opinió tenen els

  molinencs al respecte. Si des de ERC volen fer
  una vila de baix a dalt, feta entre tots i decidida entre tots, sense
  esperar res a canvi, i que res vol dir res : ni sous ni càrrecs, (cosa que
  dubtem) , seria bó donar resposta a tot el que se’ls pregunta per aquest
  mitja i no donar la callada per resposta, típic a ERC-Molins com ens
  ho recordava fa uns dies en el seu article el Sr. Jordi Casas (ERC) .

  No es trenqui massa el cap, Son faves
  contades, No hi ha cap problema per arribar l’acord és un possible sou o càrrec a l’Ajuntament o al Consell Comarcal (Puntes) , o a la
  Diputació, Ni que ERC-Molins, ni els 3 regidors d’ERC Molins hi tenen que
  renunciar, Els llocs ja els ocuparan els altres ( CIU+PSC) i a ERC-Molins no els
  hi quedarà cap més remei que limitar-se a la “sopa boba” de sempre, de
  cobrar els 380 € ( 63.000 Ptas) per ple i barba, i a dormir a la palla 4
  anys mes. O també ERC-Molins renunciará a
  aquets cobraments del ple ?

 12. dclosa
  01/06/2015 at 16:31

  Per mol que el Sr. Eduard Suárez Rovira ens vulgui convença d’altres lectures, el PSC i CIU repetiran govern 4 anys més, (4 anys més, de marmota). No sabem d’on treu el Sr. Suarez , que a Molins de Rei tenim 13 regidors independets, ERC3+CUP4+CD6(?)+PSC1 dels 21 regidors , i de quina oportunitat municipal parla, ni de qué tenim de parlar. , “Tot està dat i beneit”.
  La gent d’ ERC Molins de Rei ha fet una campanya nefasta , D’en Suarez , a part de tertulià convençut i ciutadà exemplar que ens tracta de convença a la ciutadania, cada dilluns els matins, en plena jornada laboral, en la Radio Municipal, Què en sabem més ?. Quina és l’ empresa que permet que el seu personal, en plena jornada laboral per anar a una tertúlia de la radio?. Es ben cert que ERC, si ara han guanyat un regidor mes,
  ha estat per lo de la carambola de l‘estirada del independentisme, i no per la bona gestió de ERC-Molins a l’oposició. En la legislatura del tripartit ja hi va haver un escandal sobre la contractació d’un familiar d’en Suàrez, ara també en llistes de ERC, como auxiliar en la biblioteca Pau Vila, nomenat a dit i que una vegada destapat l’escándol, van tindre que rectificar i treure’l depresa i corrent. Com ha quedat l’assumpte? , A quina biblioteca l’han col·locat de nou?
  Ara , després de les eleccions del 24 la ciutadadanía ja no estem per assemblees obertes , ni per parlar de quins son els regidors o no, compromesos amb la independència , ni per saber quina opinió tenen els
  molinencs als respecte. Si des de ERC volen fer una vila de baix a dalt, feta entre tots i decidida entre tots, sense esperar res a canvi, i que res vol dir res : ni sous ni càrrecs, (cosa que dubtem) , seria bó donar resposta a tot el que se’ls pregunta per aquest mitja i no donar la callada per resposta, típic a ERC-Molins.
  Son faves contades, Els sous i els càrrecs a l’Ajuntament o al Consell Comarcal (Puntes) , o a la Diputació de ERC-Molins, ja els ocuparan els altres ( CIU+PSC) i als 3 regidors de ERC-Molins no els hi quedarà cap més remei que limitar-se a la “sopa boba” de sempre, de cobrar els 380 € ( 63.000 Ptas) per ple i barba, i a dormir a la palla 4 anys mes. O també ERC-Molins renunciará a aquets cobraments per ple

 13. dclosa
  02/06/2015 at 8:09

  Per mol que el Sr. Eduard Suárez Rovira ens vulgui convença d’altres lectures, el PSC i CIU repetiran govern 4 anys més, (4 anys més, de marmota). No sabem d’on treu el Sr. Suarez , que a Molins de Rei tenim 13 regidors independets, ERC3+CUP4+CD6(?)+PSC1 dels 21 regidors , i de quina oportunitat municipal parla, ni de qué tenim de parlar. , “Tot està dat i beneit”.
  La gent d’ ERC Molins de Rei ha fet una campanya nefasta , D’en Suarez , a part de tertulià convençut i ciutadà exemplar que ens tracta de convença a la ciutadania, cada dilluns els matins, en plena jornada laboral, en la Radio Municipal, Què en sabem més ?. Quina és l’ empresa que permet que el seu personal, en plena jornada laboral per anar a una tertúlia de la radio?. Es ben cert que ERC, si ara han guanyat un regidor mes, ha estat per la carambola de l‘estirada del independentisme, i no per la bona gestió de ERC-Molins a l’oposició. En la legislatura del tripartit ja hi va haver un escandal sobre la contractació d’un familiar d’en Suàrez, ara també en llistes de ERC, como auxiliar en la biblioteca Pau Vila, nomenat a dit i que una vegada destapat l’escándol, van tindre que rectificar i treure’l depresa i corrent. Com ha quedat l’assumpte? , A quina biblioteca l’han col·locat de nou?
  Ara , després de les eleccions del 24 la ciutadadanía ja no estem per assemblees obertes , ni per parlar de quins son els regidors o no, compromesos amb la independència , ni per saber quina opinió tenen els molinencs als respecte. Si des de ERC volen fer una vila de baix a dalt, feta entre tots i decidida entre tots, sense esperar res a canvi, i que res vol dir res : ni sous ni càrrecs, (cosa que dubtem) , seria bó donar resposta a tot el que se’ls pregunta per aquest mitja i no donar la callada per resposta, típic a ERC-Molins. Son faves contades, Els sous i els càrrecs a l’Ajuntament o al
  Consell Comarcal (Puntes) , o a la Diputació de ERC-Molins, ja els ocuparan els altres ( CIU+PSC) i als 3 regidors de ERC-Molins no els hi quedarà cap més remei que limitar-se a la “sopa boba” de sempre, de cobrar els 380 € ( 63.000 Ptas) per ple i barba, i a dormir a la palla 4 anys mes. O també ERC-Molins
  renunciará a aquets cobraments per ple

 14. dclosa
  02/06/2015 at 11:14

  Per mol que el Sr.
  Eduard Suárez Rovira ens vulgui convença d’altres lectures, el PSC i CIU repetiran govern 4 anys més,
  (4 anys més, de marmota).
  No sabem d’on treu el Sr. Suarez , que a Molins de Rei tenim 13 regidors independets, ERC3+CUP4+CD6(?)+PSC1 dels
  21 regidors , i de quina oportunitat
  municipal parla, ni de qué tenim de parlar. , “Tot està dat i beneit”.

  La gent
  d’ ERC Molins de Rei ha fet una campanya nefasta , D’en Suarez , a part de tertulià convençut i ciutadà
  exemplar que ens tracta de convença a la ciutadania, cada dilluns els matins, en plena jornada
  laboral, en la Radio Municipal,
  Què en sabem més ?. Quina és l’ empresa que permet que el seu personal, en plena jornada laboral per anar a una
  tertúlia de la radio?. Es ben cert que ERC, si ara han guanyat un regidor mes, ha estat per la carambola de l‘estirada del independentisme, i no per la bona gestió de
  ERC-Molins a l’oposició. En la legislatura del tripartit ja hi va haver un escandal sobre la
  contractació d’un familiar
  d’en Suàrez, ara també en llistes de ERC, como auxiliar en la biblioteca Pau Vila, nomenat a dit i que una
  vegada destapat l’escándol, van tindre que rectificar i treure’l depresa i corrent. Com ha
  quedat l’assumpte? , A quina
  biblioteca l’han col·locat de nou?

  Ara ,
  després de les eleccions del 24 la ciutadadanía ja no estem per assemblees obertes , ni per parlar de
  quins son els regidors o no, compromesos
  amb la independència , ni per saber quina opinió tenen els molinencs als respecte. Si des de ERC volen fer
  una vila de baix a dalt,
  feta entre tots i decidida entre tots, sense esperar res a canvi, i que res vol dir res : ni sous ni càrrecs, (cosa que
  dubtem) , seria bó donar resposta
  a tot el que se’ls pregunta per aquest mitja i no donar la callada per resposta, típic a ERC-Molins. Son faves contades, Els sous i els càrrecs a
  l’Ajuntament o al

  Consell
  Comarcal (Puntes) , o a la Diputació de ERC-Molins, ja els ocuparan els altres ( CIU+PSC) i als 3 regidors de ERC-Molins no
  els hi quedarà cap més remei que
  limitar-se a la “sopa boba” de sempre, de cobrar els 380 € ( 63.000 Ptas) per ple i barba, i a dormir a la palla 4
  anys mes. O també ERC-Molins renunciará
  a aquets cobraments per ple

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *