L’atletisme de Molins de Rei comença a preparar la temporada reclamant millors condicions d’entrenament

La secció d’atletisme l’AEM participa en la trobada de Palafrugell, que serveix per començar a preparar la temporada d’aire lliure. Des del club segueixen reclamant millor condicions per entrenar ja que les actuals les consideren “lamentables”.

Imatge de l'expedició molinenca a Palafrugell // AEM atletisme

Imatge de l’expedició molinenca a Palafrugell // AEM atletisme

El passat cap de setmana del 9 de maig la secció d’atletisme de l’AEM van assistir a la trobada de proves combinades i un control de 1500m a Palafrugell. 30 atletes d’entre 14 i 19 anys van participar en aquest esdeveniment amb diferents resultats.

La sortida a Palafrugell es tracta d’un “primer test de cara a la temporada d’aire lliure”, segons expliquen des de la coordinació de l’AEM. El club també destaca que el cap de setmana va servir per gaudir d’“atletisme i convivències” entre els companys.

Segueixen reivindicant millors condicions d’entrenament

La secció d’atletisme va creixent en nombre d’atletes i resultats però les seves condicions d’entrenament són “lamentables”, segons expliquen. Dilluns i divendres entrenen en un espai de la zona encara no remodelada del Municipal Ricard Ginebreda, ja en molt males condicions, i els dimarts, dimecres i dijous es desplacen fins la pista d’atletisme de Sant Feliu. A les Grasses, però, la pista es troba en “unes condicions de falta de manteniment alarmants”. Des de l’AEM demanen que durant la propera legislatura “es treballi de veritat aquest problema de manca de infraestructures per a l’atletisme”. Actualment, l’entitat supera el centenar de socis.

  • Joan Momntserrat

    Durant anys Molins ha tingut grans atletes de nivell nacional, i segueix tenint una bona trajectòria amb atletes en totes les especialitats, però molts han hagut d’emigrar a altres poblacions i clubs per poder practicar i aconseguir un cert nivell, ja que la nostra població no disposa d’unes instal·lacions dignes per a la practica de l’atletisme. Corredors de fons poden entrenar relativament en qualsevol circuit de muntanya o asfalt, però les altres especialitats, com la velocitat, saltadors, i sobretot llançadors necessiten d’una instalacio amb condicions
    Unes pistes d’atletisme no tan sols, és la petició d’un club d’atletisme, si no hauria de ser una instal·lació principal perquè totes les escoles i instituts de la nostra població poguessin conèixer l’atletisme mitjançant un programa organitzat pel Consell escolar.
    Volem una PISTA D’ATLETISME JA !!!,