Molins Camina entra al consistori lamentant la victòria sociovergent

L’estrena de Molins Camina a la política local es materialitza en la seva entrada al ple municipal. La nova regidora, Ana Aroca, lamenta els bons resultats dels partits de Joan Ramon Casals i Xavi Paz però es mostra disposada a fer “oposició de veritat”.

Membres de la candidatura de Molins Camina, eufòrics // Elisenda Colell

Membres de Molins Camina, eufòrics // Elisenda Colell

Al mes de juliol de l’any passat, amb la constitució de Podemos a Molins de Rei, naixia l’embrió del que ha acabat sent Molins Camina. Deu mesos després, una escissió, dos cessamentsdues marxes del partit, l’aventura del nou partit rupturista dóna com a resultat l’entrada d’un regidor al ple municipal. “Voliem guanyar i no ha estat així”, ha reconegut Ana Aroca, la cap de llista de Molins Camina. I és que el seu partit només ha arribat a assolir un regidor, el mateix resultat que Ciutadans i ICV-MES.

Aroca ha lamentat profundament els bons resultats de les forces de govern, CiU i PSC. “És una desgràcia per Molins de Rei” ha assegurat la candidata, que ha qualificat les polítiques de la sociovergència de “prepotents i arrogants”.

Des Molins Camina, però, reconeixen estar satisfets dels resultats obtinguts. Amb una campanya on han invertit uns 1.500 euros, han aconseguit ” els mateixos regidors que gent que s’ha gastat 12.000″ ha afirmat una Ana Aroca entusiasmada. Mentrestant, en un bar del barri del Canal, l’espai escollit per seguir la nit electoral, la resta de membres de la candidatura celebraven el resultats amb crits de “sí que es pot” i “sí que ens representa”.

Molins Camina s’ha fet forta gràcies a barris com el Canal, on han intensificat la seva campanya electoral. Aroca reconeixia estar orgullosa d’haver estat “la tercera força als barris obrers”. El futur el veuen a l’oposició. “Demostrarem que hi ha gent que no està d’acord amb la seva manera de governar, farem oposició de veritat”, ha assegurat Aroca, que ja es prepara pel seu primer ple municipal.

  • dclosa

    Por alusiones, al comentario del nro 4 den listas de Camina y Secretario General Municipal de podemos-Molins, que a sus 25 años aún no ha pagado un recibo del IBI, ni ha pegado un palo al agua. Lucas S.Ferro Solé, en la noticia sobre la pegada de carteles en el facebook de Camina, que venido de Biosca ahora todo lo del Ayto de Molins de Rei lo quieren averiguar por Internet, que se entretengan , él y su amigo Pérez, y los de la CUP a estudiar las ordenanzas municipales vigentes , en especial el art. 24 Bens Publics , de Convivencia Ciudadana , que se la pasan por el forro, 3. Queda prohibit realitzar qualsevol tipus de pintada i enganxar o col·locar cartells, reclams
    publicitaris, propaganda i similars a la via pública, a façanes d’edificis tant públics com privats, als
    elements de mobiliari urbà i als espais comuns . (Falta Grave)

  • Pingback: El molinenc Lucas Ferro serà el número 8 de Catalunya en Comú al Parlament | Viu Molins de Rei()