ERC crida a constituir un “Ajuntament sobiranista” després d’aconseguir tres regidors

La candidata d’Esquerra, Sílvia Guillén, es mostra satisfeta d’haver augmentat la presència a l’Ajuntament amb un regidor més. Després de la campanya, Guillén fa una crida a constituir un “Ajuntament sobiranista” a Molins de Rei. 

Marc Rebulà, Silvia Guillén i Eduard Suárez, els tres regidors d'ERC contents de la vistòria // Elisenda Colell

Marc Rebulà, Silvia Guillén i Eduard Suárez, els tres regidors d’ERC  // Elisenda Colell

Sílvia Guillén, la candidata d’ERC a Molins de Rei, ha expressat el seu desig que es conformi un “govern sobiranista” al municipi després de conèixer els resultats electorals. “No tenim una majoria suficient com per liderar” ha reconegut abans d’indicar que esperen “les propostes que ens puguin arribar” en clara al·lusió a la resta de partits independentistes del municipi i després de declarar en més d’una ocasió que la seva prioritat era fer un “govern d’esquerres.

D’altra banda, Guillén fa una valoració “molt positiva” dels resultats electorals del seu partit després d’aconseguir 1.430 vots (3 regidors), un regidor més que al 2011, quan es van quedar amb només dos regidors en coalició amb Esquerra Nacionalista al aconseguir 800 vots. “Hem consolidat un projecte que venia molt tocat”, ha sentenciat Guillén, conformant-se amb els resultats obtinguts. La candidata estarà acompanyada de dos nous regidors al ple municipal: Marc Rebulà i Eduard Suàrez.

 • PetitNiculas

  L´únic que vol la Sra. Guillén és una cadira amb sou a l´Ajuntament…sino ho acconseguiex a l´oposiciço no hi estarà gaire temps…pronostico que farà un Puntas!

 • Quintí Mediona

  Sra. Guillén, s’ha passat tota la campanya reclamant un “Govern d’esquerres” i 2 minuts després de saber-se els resultats demana un “Govern sobiranista”…! No era vostè qui deia que en Joan Ramon “només” la volia per la “cadira”? Aissssss!!!!!

 • raluca

  Se´t veu el llautó Sra. Guillén!…tens unes ganes de sou i cadira que no vegis!…doncs em sembla que et quedaràs amb les ganes!

 • Marinel.lo

  Ara assemblea oberta el 2 de Juny per demanar un govern independentista…però no volies Sra. Guillén un govern d´esquerres?…quines ganes de cadira i sou com diuen altres!

 • Rogelio

  Señora Guillén (tan independentista y con apellido español, padre murcianos quizá?) , ha quedado usted fatal, dándose como ganadora (siguiendo las previsiones de Closa quizá?) y pregonando un pacto d'”esquerres”. Ahora, el miedo a perder sueldo y silla hará que pacte hasta con Ciutadans si hace falta. Ni pacte d’esquerres ni pacte “sobiranista”, pacte de cadira

 • dclosa

  Per mol que el Sr. Eduard Suárez Rovira ens vulgui convença d’altres lectures, el PSC i CIU repetiran govern 4 anys més, (4 anys més, de marmota). No sabem d’on treu el Sr. Suarez , que a Molins de Rei tenim 13 regidors independets, ERC3+CUP4+CD6(?)+PSC1 dels 21 regidors , i de quina oportunitat municipal parla, ni de qué tenim de parlar. , “Tot està dat i beneit”.
  La gent d’ ERC Molins de Rei ha fet una campanya nefasta , D’en Suarez , a part de tertulià convençut i ciutadà exemplar que ens tracta de convença a la ciutadania, cada dilluns els matins, en plena jornada laboral, en la Radio Municipal, Què en sabem més ?. Quina és l’ empresa que permet que el seu personal, en plena jornada laboral per anar a una tertúlia de la radio?. Es ben cert que ERC, si ara han guanyat un regidor mes,
  ha estat per lo de la carambola de l‘estirada del independentisme, i no per la bona gestió de ERC-Molins a l’oposició. En la legislatura del tripartit ja hi va haver un escandal sobre la contractació d’un familiar d’en Suàrez, ara també en llistes de ERC, como auxiliar en la biblioteca Pau Vila, nomenat a dit i que una vegada destapat l’escándol, van tindre que rectificar i treure’l depresa i corrent. Com ha quedat l’assumpte? , A quina biblioteca l’han col·locat de nou?
  Ara , després de les eleccions del 24 la ciutadadanía ja no estem per assemblees obertes , ni per parlar de quins son els regidors o no, compromesos amb la independència , ni per saber quina opinió tenen els
  molinencs als respecte. Si des de ERC volen fer una vila de baix a dalt, feta entre tots i decidida entre tots, sense esperar res a canvi, i que res vol dir res : ni sous ni càrrecs, (cosa que dubtem) , seria bó donar resposta a tot el que se’ls pregunta per aquest mitja i no donar la callada per resposta, típic a ERC-Molins.
  Son faves contades, Els sous i els càrrecs a l’Ajuntament o al Consell Comarcal (Puntes) , o a la Diputació de ERC-Molins, ja els ocuparan els altres ( CIU+PSC) i als 3 regidors de ERC-Molins no els hi quedarà cap més remei que limitar-se a la “sopa boba” de sempre, de cobrar els 380 € ( 63.000 Ptas) per ple i barba, i a dormir a la palla 4 anys mes. O també ERC-Molins renunciará a aquets cobraments per ple