Ciutadans desbanca al PP

El partit d’Albert Rivera entra amb força a Molins de Rei, aconseguint 837 vots i un regidor a la sala de plens. En canvi, el PP perd el seu únic representant després de tres legislatures amb representació a l’Ajuntament.

Francisco García, en declaracions a Viu Molins de Rei // Elisenda Colell

Francisco García, en declaracions a Viu Molins de Rei // Elisenda Colell

Francisco García, candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Molins de Rei, ha celebrat la seva entrada al ple municipal en un bar del Centre Vila, acompanyat d’alguns membres de la seva candidatura. “Estem dins” ha dit content, tot i que tampoc ha amagat que esperava més.

L’oposició, però, és l’únic rol que Francisco García espera assumir al ple municipal. “Si fóssim tres o quatre, encara” ha dit el cap de llista, responent a si estaria disposat a formar part d’algun govern. La candidatura, creada a corre-cuita i sense voler participar en els debats ni en les entrevistes de campanya, necessita “preparació per fer el millor”, segons ha valorat el cap de llista.

El PP queda fora

El regidor que ha guanyat Ciutadans és el que justament ha perdut el PP de Daniel Sánchez. Després de la marxa del polèmic Emilio Ramos i de la renovació interna que ha viscut el partit, el PP queda absolutament fora de joc. 429 han estat els vots que el partit ha aconseguit sumar, uns suports que no han estat suficients per aconseguir representació després de tres legislatures a l’Ajuntament de Molins de Rei.

Els motius, segons el cap de llista, es deuen a que els molinencs han votat en clau “extramunicipal”. “Hem pagat la corrupció del partit” ha assegurat Sánchez, després que ahir no respongués a la premsa. A més, el nou líder del PP a Molins de Rei ha reconegut que al PP no li ha beneficiat l’alta participació i ha assumit que “els nous partits ens han esgarrapat molts vots”. Per als popular, els 4 anys que venen sense representació al consistori seran molt llargs. “Ara toca reflexionar”, indica Sánchez.

 

Recomanacions personalitzades