Els candidats criden a la participació i marquen perfil propi a l’hora de votar

Els nou candidats a l’alcaldia de Molins de Rei han votat diumenge al matí. Esperançats per obtenir bons resultats, tots ells han aprofitat per cridar a la participació i, en alguns casos, per marcar perfil propi. 

Els candidats a l’alcaldia de Molins de Rei han exercit el seu dret a vot durant el matí de diumenge. Joan Ramon Casals, candidat de CiU, ha votat a mig matí a l’escola El Palau (antic Alfons XIII) i ha assegurat que espera que hi hagi “la màxima participació possible” perquè és “el que ens interessa a tots”

Xavi Paz, candidat del PSC, ha assegurat que afronta aquesta jornada amb “la tranquil·litat de la bona feina feta” i ha reconegut que “les ganes de saber el resultat van in crescendo en un dia com avui” després de votar a l’escola La Sínia del barri de la Granja.

Casals i Paz són els dos únics candidats que repeteixen respecte el 2011 i han format govern durant els darrers quatre anys, sent el socialista alcalde durant els dos primers anys de legislatura i cedint el bastó d’alcalde al convergent en els dos últims anys de legislatura.

Des de la CUP, Roger Castillo, ha assegurat que ells ja estaran “contents” si la gent va a votar “pensant en quin país i quina vila volen”. Des del Centre de Formació d’Adults Rafael Farré ha demanat vots de “transformació i de ruptura”

Pere Garcia, candidat d’ Iniciativa-MES, ha votat a la Sínia. L’ecosocialista espera “millorar resultats” respecte 2011, quan el seu partit va baixar de 7 a 4 regidors. “Tenim moltes propostes engrescadores”, ha indicat Garcia esperançat.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Sílvia Guillén, la candidata d’ERC, ha assenyalat que aquesta jornada és “històrica com ho va ser el 9N”. S’ha marcat com a objectiu “millorar resultats” després d’aconseguir només dos regidors al 2011, quan es van presentar en coalició amb Esquerra Nacionalista. “Espero que hi hagi majoria sobiranista al ple”, ha sentenciat Guillén al centre de formació d’adults Rafael Farré.

El candidat del PP, Daniel Sánchez Ajo, ha votat a l’escola Estel i no ha coincidit amb la premsa local en el moment de la votació. Tot i això, ha assegurat per telèfon a Ràdio Molins de Rei que espera “revalidar” el regidor que els populars tenen a Molins de Rei.

Ciutadans es presenta per primera vegada a Molins de Rei i el seu candidat, Francisco García, ha fet una crida al “canvi que és necessita ja” des de l’escola Pont de la Cadena. Aquest cop sí que ha atès als mitjans després de negar-se a ser entrevistat i deixar la seva cadira buida als dos debats organitzats per Viu Molins de Rei. “Esperem una resposta afirmativa de la gent”, ha indicat.

Molins Camina també es presenta per primera vegada. Ana Aroca ha votat també al Pont de la Cadena i s’ha mostrat “molt il·lusionada”, sempre amb un somriure a la boca. “És molt important que hi hagi un canvi i avui es pot materialitzar”, ha declarat la candidata de la formació que integra Podemos, Equo i Procés Constituent.

La novena candidatura és el PSTi i Miguel Bautista, des de l’antic Centre d’Atenció Primària, ha reconegut que treure representació és “molt difícil” perquè no han tingut “ni mans, ni diners ni un recolzament especial”.

Recomanacions personalitzades