David Fernández dóna suport a Roger Castillo en l’acte de campanya més multitudinari

El diputat David Fernández ha participat en l’acte final de campanya de la CUP davant més de 300 persones. Ha estat l’acte de la campanya electoral que més gent ha aplegat. Fernández ha assegurat que “la feina de la CUP a Molins és un mirall per a molts altres municipis”.

David Fernández, diputat de la CUP, ha estat qui més gent ha aplegat durant la campanya electoral // David Guerrero

David Fernández, diputat de la CUP, ha estat qui més gent ha aplegat durant la campanya electoral // David Guerrero

David Fernández, la millor bala que té la CUP, guardada per al moment més necessari, el vespre de tancament de campanya. Aquella nit en la que o dispares o ja et guardes les bales per una altra ocasió que ja no tindràs fins d’aquí a quatre anys. I a tenor del públic reunit a la plaça del Mercat, el tret ha estat molt encertat. Més de 300 persones han assistit a l’acte de la CUP per escoltar a Fernández i, de pas en molts casos, veure al candidat a l’alcaldia de Molins de Rei, Roger Castillo. Entre el públic hi havia gent jove -molt jove en alguns casos-, pares amb nens, adults i gent gran. Molts molinencs però també veïns de municipis com Sant Vicenç dels Horts, Castellbisbal i Sant Feliu de Llobregat, entre altres.

El diputat de la CUP ha fet una defensa aferrissada del municipalisme. “La primera trinxera de la democràcia són els municipis”, ha assegurat amb el seu to habitual, gens mitinero però que ha captat l’atenció del públic. “La feina de la CUP a Molins de Rei és un mirall per a molts altres municipis”, ha dit Fernández, provocant mirades de satisfacció entre els militants més actius de la CUP, que se l’escoltaven des d’un cantó de l’escenari. El diputat ha destacat els vuit anys “picant pedra” de la CUP al municipi i ha fet una crida a “obrir un nou cicle”.

“El de la CUP és un municipalisme que tracta de recomposar per baix el que altres trenquen per dalt”, ha emfatitzat David Fernández, rematant que “no hi ha un país lliure sense municipis lliures i no hi ha municipis lliures sense persones lliures”.

Més de 300 persones han omplert la plaça del Mercat a banda i banda de l'escenari // David Guerrero

Més de 300 persones han omplert la plaça del Mercat a banda i banda de l’escenari // David Guerrero

Roger Castillo acompanyat de David Fernández i membres de la llista de la CUP Molins de Rei // David Guerrero

Roger Castillo acompanyat de David Fernández i membres de la llista de la CUP Molins de Rei // David Guerrero

El candidat a l’alcaldia, Roger Castillo, per la seva banda ha agraït el suport dels assistents i la seva implicació durant la campanya electoral. “Hi som perquè hi sou, és un projecte de lluita col·lectiva, anem a l’Ajuntament per posar el poder en mans de tots vosaltres”, ha dit Castillo amb contundència. El candidat de la CUP ha tornat a demostrar un cop més, com ja ho ha fet en els debats, que és un dels alcaldables amb més capacitat d’explicar el seu projecte de manera entenedora i amb una base de coneixement i preparació al seu darrere.

Diversos membres de la llista electoral de la CUP, prèviament, han repassat els punts més destacats del programa electoral, amb una força oratòria destacada de la número 2, Mireia Romo, així com una solidesa argumental contrastada del número 3, Josep Raventós. L’acte de tancament de campanya de la CUP també ha comptat amb les actuacions musicals del molinenc Ed Tulipa (Sergi Carós) i Adrià Sàbat, que ha musicat diversos poemes d’Ovidi Montllor.

Recomanacions personalitzades