CiU i PSC tanquen la campanya electoral amb música i copes

En un ambient més distès del que han viscut els darrers dies, CiU i PSC han tancat la campanya en dos bars musicals del Centre Vila. Envoltat dels seus cercles més íntims, els dos partits que han format l’equip de govern agraeixen la feina feta i es mostren convençuts de la victòria.

Xavi Paz, en el darrer acte de campanya // Elisenda Colell

Xavi Paz, en el darrer acte de campanya // Elisenda Colell

Els grans actes ja els han fet durant les últimes setmanes, així que CiU i PSC han apostat per tancar la campanya electoral amb trobades disteses en bars musicals del municipi. Aquesta fórmula, ja posada en pràctica en els darrers comicis per part de les dues forces, estreta vincles amb la militància mobilitzada durant la campanya, recorda la feina feta i agraeix a tots els membres del partit la seva implicació.

El bar musical Local ha estat l’emplaçament escollit pels socialistes. Com si d’un monologuista dels que passen cada setmana per allà es tractés, Pep Puiggarí, el número dos de la llista socialista, ha presentat els tres vídeos que el PSC ha elaborat durant aquesta campanya, amb sorpreses incloses. Mentrestant, el líder del partit, Xavi Paz, s’ho mirava tot plegat de lluny, des de la barra del bar, tot i que no s’ha pogut resistir a dedicar unes paraules a la seva gent.

“Molts dies m’anava a dormir i pensava en molts de vosaltres, que estàveu tornant a posar cartells a lloc”, ha recordat el primer tinent d’alcalde, que no s’ha pogut estar de criticar algunes actituds incíviques de la campanya. Paz, que ha agraït el recolzament del seu equip, s’ha mostrat “convençut que guanyarem les eleccions”, però per si de cas també ha volgut preparar als seus per la derrota: “Molins de Rei s’ho perdrà”, ha assegurat. Satisfet, ha agraït la feina feta i ha reconegut que “més no podríem haver fet”.

Joan Ramon Casals, xerrant amb membres del partit // Elisenda Colell

Joan Ramon Casals, xerrant amb membres del partit // Elisenda Colell

Per la seva banda, els convergents han optat per posar l’última nota a la campanya al Cèltic. Després de veure diferents espots de la campanya, Joan Ramon Casals ha agafat el micròfon per fer el seu darrer discurs abans de les eleccions municipals. Records, moments tensos al govern, fites assolides, i crítiques a la oposició han estat alguns dels temes que l’actual alcalde no ha volgut deixar escapar davant del seu públic més fidel.

“Ajudeu a reflexionar a qui sigui, hem de poder tenir l’alcaldia” ha demanat Casals a la seva gent. I si si cal, ha afegit bromejant, “doneu-los el meu mòbil”. Al parlament de l’alcalde no ha faltat un reconeixement i agraïment personal a Joaquim Martí, que ara tanca la llista convergent, de qui Casals reconeix “haver après molt de política”. També ha volgut reconèixer a Mònica Santamans, que va abandonar el ple al mes de març i no ha assistit a l’acte.

Recomanacions personalitzades