Molins Camina veu possible aconseguir “el canvi des de baix” a Molins de Rei

La candidatura integrada per Equo, Procés Constitent i Podemos, considera que ha arribat l’hora de la “democràcia real” i critica les “promeses impossibles” de la resta de partits, com la reforma del Trambaix o la remodelació de les avingudes València i Barcelona. 

Ana Aroca, candidata de Molins Camina, durant in miting a la plaça de la Creu // Jose Polo

Ana Aroca, candidata de Molins Camina, durant in miting a la plaça de la Creu // Jose Polo

“Hem tornat a veure com els partits locals fan promeses i intenten comprar vots” ha afirmat el partit en un comunicat sobre com ha funcionat la campanya electoral. Per contra, la candidatura liderada per Ana Aroca considera que si el seu partit guanya les eleccions “comença el temps de la gent normal, de la democràcia, la dignitat i l’ètica”.

En un clar referent a les mobilitzacions de 15 de maig del 2011, Aroca ha considerat que “ara és el moment que cristal·litzi políticament el llarg recorregut”, que, entre d’altres, ha buscat “exigir una democràcia real, fer fora als corruptes i als que ens van vendre davant els grans poders econòmics”. Molins Camina també ha fet referència a les mobilitzacions contra les retallades en educació i sanitat i les reivindicacions en contra dels desnonaments. Unes demandes, asseguren, que “els partits tradicionals han estat incapaços de donar resposta”.

Les promeses de la reforma de la carretera o del Trambaix són, segons aquesta candidatura, tics de la vella política per “comprar vots”. Han recalcat que els barris han estat abandonats durant els darrers mandats, i no es creuen les propostes de transparència d’un partits que, segons ells, “estan esquitxats de corrupció”. Part d’aquest vell món polític també el veuen en la campanya electoral, on molts partits “han amagat els logos en els cartells perquè senten vergonya dels seus partits”, i han criticat que no s’hagin fet públiques les despeses de campanya abans de la finalització d’aquesta, com sí que ha fet el seu partit.

Recomanacions personalitzades