Xavi Paz (PSC): “Ens hem sentit sols denunciant les retallades de la Generalitat”

Xavi Paz és el candidat del PSC i ha estat alcalde durant dos anys i primer tinent durant dos més. Assegura que “en alguns aspectes” s’ha sentit “sol denunciant les retallades” però valora “molt positivament” l’experiència de govern. Defensa fermament la nova biblioteca al Molí perquè “moltes generacions de molinencs han patit les mancances” de l’actual i assegura que “qui deia que el Pati del Palau seria un nyap ha quedat desqualificat”.

Xavi Paz a la Rambla de la Granja // Jose Polo

Xavi Paz a la Rambla de la Granja // Jose Polo

Va ser proclamat alcalde de Molins de Rei l’11 de juny de 2011. Li queda molt lluny aquell moment?

Molt lluny i alhora molt a prop, i no és una contradicció. Molt lluny per la intensitat de tota la feina feta des de llavors i molt a prop perquè aquesta intensitat té un efecte accelerador del temps.

Es considera una persona ideològicament d’esquerres?

Sí, sens dubte.

Com s’ha sentit governant amb CiU?

Partint de la premissa que el nostre pacte estava fonamentat en clau local i amb uns objectius clars, ens hem sentit còmodes. Això no és sinònim de manca de debat i manca de discussions en alguns moments. Un pacte sempre obliga a renunciar a part del teu programa però considerem molt positiva l’experiència de govern.

A què ha hagut de renunciar?

No és que hi hagi un tema concret però, per exemple, és evident que nosaltres haguéssim estat més agosarats en el Pla de Mobilitat.

En alguna ocasió s’ha sentit sol denunciant les retallades de la Generalitat?

“En alguns aspectes ens hem sentit sols denunciant les retallades de la Generalitat”

Hem estat coherents amb les mesures per mitigar les retallades i la nostra denúncia. Potser són altres els que han tingut una incoherència important entre el que defensaven al Parlament de Catalunya i el que feien després a Molins de Rei. Quan era alcalde i ara com a primer tinent he treballat al màxim amb tots els recursos que té l’Ajuntament per aconseguir-ho. Tot i això, a vegades, en determinats aspectes, ens hem sentit sols.

Amb tot plegat, repetiria l’actual pacte de govern?

Si la pregunta és en passat, des del 2011, la resposta és sí. Si ho repetirem entre el 2015 i el 2019 nosaltres basarem qualsevol negociació de pacte en base als problemes dels molinencs, posant Molins primer en el nostre nivell de prioritats. No governarem a qualsevol preu, ho hem demostrat en més d’una ocasió. Si cal, anirem a l’oposició.

Quan portava un any d’alcalde va assegurar-nos en una entrevista que el PP “navegava en la mateixa direcció que el govern municipal”. La governabilitat de Molins de Rei hagués estat possible sense el PP?

“No crec que el PP hagi estat en sintonia amb aquest equip de govern”

He de matissar que aquesta afirmació, que va ser el titular de l’entrevista, venia arran d’una pregunta molt concreta que ens demanava pel suport del PP en uns pressupostos municipals concrets, on aquest partit va mostrar sintonia en alguns aspectes d’aquell pressupost. Si el que parlem és a nivell general en aquests quatre anys, no crec que el PP hagi estat en sintonia amb aquest equip de govern. Pel que fa a la governabilitat de Molins de Rei ha estat molt complexa des de la perspectiva que en algun moment part de l’oposició ha estat més preocupada de configurar un bloc. En aquests dos blocs hi ha hagut una persona que en alguns moments ha estat amb el bloc que governava i en altres moments amb el bloc de l’oposició. Aquest govern també ha perdut votacions.

Xavi Paz durant un debat electoral // Guillem Urbà

Xavi Paz durant un debat electoral // Guillem Urbà

En més d’una ocasió els hem escoltat dir que han posat ordre a l’Ajuntament. Com es fa això?

Des del rigor, la serietat i el treball intens i dur. Des de la regidoria de Finances que han dirigit durant 4 anys companys socialistes hem aconseguit reduir el pagament a proveïdors de 145 dies a 35 i també hem reduit el deute municipal en 3,5 milions d’euros. Només entrar d’alcalde vam constituir l’oficina de contractació, que ha fet 114 contractes en els darrers quatre anys. Amb això hem aconseguit o millorar el servei o incrementar l’estalvi. Vam haver de treballar molt intensament al principi del mandat per posar ordre.

Vostè va estar al capdavant de l’Ajuntament en un moment cru de la crisi econòmica. S’ha generat desigualtat a Molins de Rei?

“No compartim determinades lectures triomfalistes respecte el que hem assolit en els últims 4 anys”

Sí, i qui no vegi això no sap en quin municipi viu. Per això nosaltres no compartim determinades lectures triomfalistes respecte el que hem assolit en els últims 4 anys. La crisi ha generat més exclusió, més desigualtat i ha fet repensar determinats programes de l’Ajuntament de Molins de Rei. Estic satisfet de la predisposició del govern municipal durant tota la legislatura per lluitar contra aquesta realitat i de la creació del Consell de Seguiment de la Crisi Econòmica, que ja vam proposar durant el mandat anterior i el govern no va tenir voluntat política de constituir. Això no vol dir que el Consell de Seguiment de la Crisi Econòmica no s’hagi de reformular. La crisi ens deixarà un escenari de desigualtat que requerirà molts esforços durant els propers anys.

Què pensa quan escolta al seu soci de govern dir que som líders en reducció d’atur?

Formar part d’un govern municipal no significa que els estils siguin els mateixos. Aquest estil no el comparteixo i, des del meu punt de vista, crec que hem de ser més moderats en l’explicació dels èxits. És evident que l’Ajuntament pot fer coses per fomentar ocupació però el nostre marge és més escàs del que voldríem.

En aquest mandat Molins de Rei s’ha quedat sense servei de farmàcia de guàrdia. Què ha fet i què pot fer l’Ajuntament per recuperar aquest servei?

L’Ajuntament ha fet tot el que estava en la seva mà buscant consensos, demanant a la Generalitat sensibilitat en aquest aspecte i reunint-se amb el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona. Hem demanat que hi hagi servei d’urgències 24 hores i farmàcia de guàrdia en moments que són especialment necessaris com en els correfocs i la Festa Major. Però, més enllà d’això, és evident que l’Ajuntament no se n’ha sortit. El Col·legi de Farmacèutics diu que mentre no tinguem un servei d’urgències de  24 hores no hi haurà farmàcies de guàrdia i des de la Generalitat de Catalunya s’ha desistit d’aquest servei. Més enllà de la reivindicació i l’exigència als ajuntaments els hi falta força.

La nova Zona Esportiva Ricard Ginebreda, el nou institut Lluís de Requesens i, a més, el seu partit vol fer una rambla. És el Canal el punt de Molins de Rei amb més transformació?

Sí, sens dubte, allà és on s’ha fet més evident. Conjuntament amb el centre del municipi amb el Pati del Palau, la forma d’entendre l’urbanisme del PSC és al barri del Canal. Aquesta transformació, que es complementa amb l’institut, ha de continuar amb la reforma del Carrer Sant Isidre que amb poc cost ens pot dotar d’una rambla que connecti el centre amb la zona esportiva i amb la reforma del carrer Primer de Maig que, creiem, ha de ser el primer carrer del municipi i no l’últim del polígon.

Se’n recorda quan li deien que el Pati del Palau seria un “nyap”?

“Qui deia que el Pati del Palau seria un nyap ha quedat desqualificat”

Perfectament, de fet va ser un dels temes que més tensió va afegir al govern municipal. En aquest sentit, nosaltres vam ser inflexibles. Consideràvem que al Pati del Palau no podíem incórrer en el mateix error que es va cometre a la Plaça del Mercat, on es va voler ficar de tot i després ningú està satisfet amb el resultat. Quan escoltàvem veus que el Pati del Palau també havia de tenir zona de càrrega i descàrrega o aparcament nosaltres creiem que allò, en cas de fer-se, si que acabaria sent un nyap. Nosaltres, a més, hem posat una alternativa a la zona d’aparcament que hi havia allà. Qui deia que el Pati del Palau seria un nyap ha quedat desqualificat amb el dia a dia de la plaça i amb la darrera Diada de Sant Jordi.

Xavi Paz durant el miting d'inici de campanya al carrer Riera Mariona // Jose Polo

Xavi Paz durant el miting d’inici de campanya al carrer Riera Mariona // Jose Polo

Com pensa fer que el nou barri de Les Guardioles no acabi en mans dels especuladors?

La pròpia aprovació del pla, amb més de la meitat de l’habitatge de titularitat pública, és l’eina que té l’Ajuntament per combatre l’especulació. Aquest govern el que ha fet és parlar i negociar per fer un parell de modificacions en el pla urbanístic de 2010 per fer viable l’execució del barri. Ens assegurarem que Molins de Rei tingui una connexió digne entre els barris de Les Conserves i la Riera Bonet, una eina com són 360 habitatges públics per resoldre l’accessibilitat a l’habitatge i, en tercer lloc, noves parcel·les per fer equipaments.

Les Guardioles és un projecte ideat fa molts anys. S’ha adaptat a la situació social i econòmica actual?

Que s’hagi pensat el projecte molt abans no treu que s’hagi aprovat al 2010. Sembla que molts no han recordat quan va començar la crisi econòmica. Al 2010 ja era present. Les converses que hem fet al llarg d’aquests quatre anys han servit per fer viable la urbanització. L’àrea de Barcelona comença a tenir necessitat de nou habitatge i necessitem eines per poder fer polítiques d’habitatge públic.

Per què s’ha de fer ara la nova biblioteca i per què s’ha de fer al Molí?

“Moltes generacions de molinencs han patit les mancances de la biblioteca municipal”

S’ha de fer ara perquè, al nostre entendre, moltes generacions de molinencs han patit les mancances de la biblioteca actual. Ja no es pot passar més temps. Ho varem dir al 2007, ho vam tornar a dir al 2011 i hem treballat per fer-ho possible durant els últims 4 anys. Els socialistes ho hem reclamat amb calendari, amb pressupost i amb projecte.

I per què s’ha de fer al Molí?

Amb la nova biblioteca rehabilitem un edifici com és el del Molí que, després de 15 anys, no s’havia fet res per preservar-lo. Gràcies a aquesta rehabilitació tindrem, a més, dues plantes a disposar per fer equipaments municipals. Aquesta és la forma de donar-li més rendiment als diners invertits per la rehabilitació del Molí i la nova biblioteca.

Discrepa del seu soci de govern i altres formacions en la necessitat de fer una reforma de les avingudes València i Barcelona. Per què no la considera prioritària?

Nosaltres desitgem com el que més fer la reforma de la carretera perquè creiem que hem de recuperar aquest espai. Ara bé, nosaltres discrepem en l’ordre de les prioritats. Considerem que abans de la reforma hem d’afrontar dos reptes de la carretera: hem de fer una modificació urbanística que posi aturador a la degradació dels habitatges entre el carrer Menéndez y Pelayo i el carrer Raseta i, d’altra banda, apostar per la transversalitat de la carretera en els propers 4 anys. Això vol dir connectar el Centre Vila amb La Granja i el Canal pel Terraplè enderrocant l’annex del Canal de la Infanta, reformant el passeig Pi i Margall i apostem per prioritzar l’eix viari del carrer Riera Bonet amb el Polígon El Pla.

La Generalitat volia retallar dues línies de P3 a Molins de Rei però, finalment, només s’ha tancat una línia.

“Estic profundament agraït a la comunitat educativa”

El que m’hagués agradat aconseguir és el primer objectiu que es marcava la comunitat educativa, que és aconseguir ratios de 20 alumnes per aula i així no perdre cap grup en la propera preinscripció. Això és una decisió que només és competència del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. El resultat és òptim després del treball de la comunitat educativa, començant per les escoles, les AMPAs i el propi Ajuntament en global. Nosaltres entenem que no havia cap altra solució. El sistema ha de garantir la preinscripció de qualsevol infant que desitgi l’escola pública. Generada la situació hi ha hagut una bona resposta i el que em toca és expressar un profund agraïment a tota la comunitat educativa.

Ha fet públic el seu patrimoni personal en plena campanya electoral com ho va fer al 2011. Espera que altres candidats ho facin?

Quan demanem transparència això ha de ser amb coherència amb els valors i actitud d’un mateix. Ho vaig fer al 2011 i em vaig comprometre a fer-ho al 2015. A mi m’agradaria, sí, que la resta de candidats ho fessin.

Xavi Paz jugant en les simultànies d'escacs de la Festa Major 2013 // Jose Polo

Xavi Paz jugant en les simultànies d’escacs de la Festa Major 2013 // Jose Polo

En la seva campanya electoral ha dit que li agradaria invertir 150.000 euros anuals en decidir una part del pressupost municipal a través de participació ciutadana i, també, ha obert la porta a fer les audiències del pressupost abans que aquest estiguessin aprovats. Per què no ha intentat impulsar durant els darrers quatre anys?

Sembla que en aquest aspecte alguns han perdut la memòria. Primer de tot, després de l’aprovació del Pla de Participació al 2007 l’anterior govern format per Iniciativa, ERC i CiU no va realitzar cap pràctica participativa entre el 2007 i el 2011. Des d’aquesta perspectiva nosaltres creiem que la participació s’ha de promoure i incentivar i que requereix, també, molta pedagogia i transparència.

Li he preguntat pel seu govern, no per l’anterior.

Personalment, estic satisfet del recorregut que hem fet en aspectes de participació en aquests quatre anys amb aspectes tant clau com el projecte de queixes i suggeriments, la creació d’eines com un aplicatiu mòbil per millorar a via pública, amb les audiències del pressupost o del pla de mobilitat o des de la creació del Consell de Seguiment de la Crisi econòmica, que és un òrgan de deliberació participativa. Creiem que a partir d’aquí hi ha recorregut i hem de seguir evolucionant i continuar avançant amb dues mesures: la decisió de forma participativa de 150.000 euros anuals i la implantació de les regidories de barri i el desplaçament del despatx de l’alcalde als barris un cop per setmana.

Una candidata a l’alcaldia ens ha dit en aquest seguit d’entrevistes que certes associacions de veïns estaven “contaminades” per certs partits polítics. No va especificar que es referia al seu partit polític però el PSC porta diferents representants veïnals a les seves llistes. Què opina d’aquestes declaracions?

Considero, sobretot, que és una manca de respecte a la feina que estan fent les associacions de veïns per la dinamització dels barris, per la cohesió social, per la dignificació dels barris i que, per mi, és de la mateixa importància de la que poden fer entitats esportives, culturals o sociosanitàries.

Sí que és cert que hi ha persones que van a la seva llista que formen part de les entitats veïnals.

De la mateixa manera que tenim persones implicades en les entitats culturals i esportives. Això és producte d’una feina feta durant els últims quatre anys i d’haver aconseguit un equip plural, divers i heterogeni amb un objectiu comú: Molins de Rei. Potser algú veu un problema en tenir molinencs de tots els barris i de totes les sensibilitats però per nosaltres és un valor afegit.

Parlant de la heterogeneïtat de la seva llista. El número dos, Pep Puiggarí, és una persona obertament independentista. Creu que part del seu electoral pot entendre aquest fet com una incongruència per part del seu electoral tenint en compte que el seu partit és federalista i no independentista?

Estem en unes eleccions municipals i, per tant, nosaltres considerem com una virtut la capacitat d’obrir les portes per la incorporació de molinenencs amb ganes de treballar per Molins de Rei amb uns valors de justifica social, igualtat d’oportunitats i lluita contra l’exclusió. Uns valors, en definitiva, d’esquerra catalanista que poden donar el millor de sí mateixos per construir un Molins de Rei millor tot i tenir diferents sensibilitats nacionals. L’equip es va aprovar per unanimitat i no hem parat de rebre suports en aquesta aventura.

Ha dit que es presenta amb l’objectiu d’aconseguir l’alcaldia. No aconseguir-la seria un fracàs?

“No aconseguir l’alcaldia no seria un fracàs”

No, en absolut. L’alcaldia és el meu màxim objectiu. Després de la feina feta des de l’alcaldia i després com a primer tinent d’alcalde la ciutadania em fa sentir la possibilitat de ser alcalde. Jo tinc la voluntat, però no estem parlant d’un objectiu del tot o res.

És la tercera vegada que es presenta a alcalde. És la última?

És una reflexió que encara no m’he fet. Ara estic concentrat en el 2015. Evidentment he de veure quina és la valoració de la ciutadania de la feina feta aquesta quatre anys.

 • dclosa

  Ya empezamos con las fraselogia metafísica del Sr. Xavi Paz és el candidat del PSC “la intensitat de tota la feina feta des de llavors i molt a prop perquè aquesta intensitat té un efecte accelerador del temps” , ¿Esto forma parte de teorema de la relaitividad del tiempo de Einstein? ,
  El ser de izquierdas o de derechas parece que le importa poco al PSC-Molins porqué siempre está “el Pacte” con excusas de que estava fonamentat en clau local i amb uns objectius clars i còmodes, i que obliga a renunciar a part del teu programa a favor de la poltrona , y lo más signficativo para su parte de “izquierdas” és que han hagut de renunciar a ser més agosarats en el Pla de Mobilitat, i que governarem a qualsevol preu, i inclus en afirmar que : el PP “navegava en la mateixa direcció que el govern municipal PSC+CIU”.
  ¿De cara a un Ayuntamiento reduir el pagament a proveïdors de 145 dies a 35 és beneficioso para las arcas municipales o sólo lo es para los contratistas externos de fuera del municipio? , ¿La aceptacion de las obras y el certificado de aceptación final también se ha reducido y luego nos encontramos con las inundaciones de siempre, sin responsables ? , ¿El PSC-Molins no comparte determinades lectures triomfalistes de sus socios CIU respecte el que hem assolit en els últims 4 anys? , pues oyendo hablar al Sr. Paz no lo parece …. Y encima tiene que soportar de el seu soci de govern dir que som líders en reducció d’atur ja que l’Ajuntament pot fer coses per fomentar ocupació , a sabiendas que el marge del los ayuntamientos para esas cosas és escàs.
  ¿Quien dice que el Pati del Palau no és un “nyap”? , Ahora nos lamentamoss (lágrimas d cocodrilo) visto lo visto, de ho haber hecho un parking subterráneo ya que que el Pati del Palau també havia de tenir zona de càrrega i descàrrega i aparcament
  ¿El nou barri de Les Guardioles no acabará en mans dels especuladors si sols la meitat de l’habitatge será de titularitat pública? , ¿ Quien lo va a evitar? , lo malo és que se deje para el final eso de les noves parcel·les per fer equipaments.
  El PSC-Molins nos convence con eso de que la nova biblioteca que s’ha de fer al Molí sea porque moltes generacions de molinencs han patit les mancances de la actual biblioteca municipal, Con un nuevo edificio no se van a aumentar los hábitos de lectura de los molinenses si ya no los tienen de por si
  Coincidimos con el PSC-Molins que para crear más establecimientos pakistanies no hay la necessitat de fer una reforma de les avingudes València i Barcelona, i que no es considera prioritària, También coincidimos en eso de la modificació urbanística entre el carrer Menèndez i Pelayo i el carrer Raseta , connectar el Centre Vila amb La Granja con el Bruc, pero no entendemos la necesidad de unit el Canal pel Terraplè enderrocant l’annex del Canal de la Infanta, reformant el passeig Pi i Margall , ni eso de l’eix viari del carrer Riera Bonet amb el Polígon El Pla., ¿Para cuando el Cinturó Nord?
  ¿En la seva campanya electoral el PSC ha dit que li agradaria invertir (destinar para que la gente decida en qué quiere gastárselos) sólo 150.000 euros anuals en decidir, una part del pressupost
  municipal a través de participació ciutadana i ha obert la porta a fer les audiències del pressupost abans que aquest estiguessin aprovats? , Ya era hora . Y eso del projecte de queixes i suggeriments, la creació d’eines com un aplicatiu mòbil per millorar a via pública, son una pantomima , y lo de la de mobilitat la implantació de les regidories de barri i el desplaçament del despatx de l’alcalde als barris
  un cop per setmana, otra más. Eficiéncia municipal : un familiar cercano, que paga religiosamente sus impuestos municipales IBI, IC; vado,.. , me ha mostrado una instancia 2014010433 del 7-10-2014 sin responder, reclamada con otra 2015004444 el 19-03-2015 y aún sin respuesta , También presentó una instancia de queja sobre el exceso del tiempo de espera “desayuno largo” en la oficina de instancias, con fecha 19-03-2015 , que la funcionaria , por vergüenza , la selló pero no puso ni etiqueta ni destino de la regiduria (papelera), También sin respuesta
  El número dos, Pep Puiggarí, és una persona obertament independentista, lo tienen de florero y de reclamo electoral , y será independiente hasta que el PSOE le diga basta y tenga que renunciar a ello o a presentar su dimissión, De momento de tanto patriotismo de pacotilla, “acollonidos” les ha faltado tiempo en quitar la estelada del Ayuntamiento
  Sr. Xavi Paz Peche , tercera vegada que es presenta a alcalde. ¿Va a convertir definitivamente la política en su profesión?

 • andreu

  A mes de denunciar les retallades de la generalitat . Has denunciat el deficit fiscal que sofreix cstalunya i per tant de molins ? Quant era al govern espanyol psc-psoe no va fer res

 • Carlos Moreno

  Pel que respecta a la qüestió plantejada en aquesta entrevista al Sr Xavi Paz on es
  diu: ” Una candidata a l’alcaldia ens ha dit en aquest seguit d’entrevistes que certes associacions de veïns estaven “contaminades” per certs partits polítics”
  Volem tornar a exposar el que ja hem fet en els comentaris de la entrevista a la candidata (Silvia Guillen ERC) que fan referència, per tal de deixar clar, que va dir i quina es la nostre posició com entitat afectada.

  La Sra. Sílvia Guillén diu: ”
  Certament, el govern municipal va anunciar aquesta comissió de seguiment però ha estat contaminada per associacions de veïns que, bé, ja sabem que estan formades per persones molt properes a determinat partit polític. Algunes, fins i tot, formen part de la seva llista” en referència a la comissió de seguiment de les obres del barri de les Guardioles. Sense entrar a valorar certs aspectes d’aquestes
  declaracions, em sap molt de greu el que diu i es una qüestió que ens a creat malestar i explicaré perquè. En l’associació que represento i perquè ningú tingui dubtes som: Josep Almo, Francisco Morales, Javier Lafuerza, Maria del Mar Morales, Julia Fernández, Juan Pedro de la
  Rubia, Roberto Roman i el que escriu Carlos Moreno. Cap de nosaltres estem en
  cap llista política ni nomes som afiliats a cap partit polític de fet, gairebé puc dir que a l’associació de Veïns de les Conserves cap de la seva junta participa en cap llista política, ¿perquè dic tot això?
  primer perquè la Sra. Silvia Guillén s’equivoca en el que respecta a nosaltres i segon perquè som les dos associacions que per una qüestió de proximitat participem en aquesta comissió, cap associació mes,això vol dir que es referia a nosaltres, doncs be, per part nostre podem dir que s’equivoca i falta a la veritat a menys que es tracti d’una errada o no tingues prou coneixement del que estava parlant, ressaltar que el nostre objectiu sempre serà defensar les millores del nostre barri i del poble en qualsevol àmbit i per sobre de qualsevol partit polític com hem fet sempre, a partir d’aquí afegir com una dada del que nosaltres hem presenciat i podem afirmar sense entra en valoracions del perquè, o el com. El dia que es va produir la primera i fins al moment única reunió d’aquesta comissió i érem presents tres representacions veïnals, les associacions de Les Conserves, Riera Bonet i una del carrer Pep Ventura, Joan Ramon Casals (CIU), Miquel Zaragoza (PSC), Lluis Carrasco (Iniciativa), tècnics municipals i de l’IMPSOL.

  Per últim creiem que en una vila associativa com la nostre em de respectar la pluralitat en tots els àmbits dels Molinencs i Molinenques (que som molts) que participem en tots tipus d’entitats culturals, socials, sanitàries, esportives, veïnals, etc.. i que cada dia aporten el seu esforç i la seva il·lusió de manera altruista i que no compartim el fet concret de menysprear la feina de ningú d’ells per una qüestió ideològica ni de cap tipus.

  Salut.

  Carlos Moreno. President de la AVV Riera Bonet.

  • dclosa

   Moreno : la Sra Guillen dijo : “aquesta comissió de seguiment, ha estat contaminada per associacions de veïns que, bé, ja sabem que estan formades per persones molt properes a determinat partit polític. Algunes, fins i tot, formen part de la seva llista” en referència a la comissió de seguiment de les obres del barri de les Guardioles, Usted puede hablar sólo de de la AA/VV de Riera Bonet, pero no puede hablar en nombre de las otras representacions(¿todas tienen estatuto de constitución?) veïnals : la AA/VV de Les Conserves, i la (?) del carrer Pep Ventura claramente pro CIU,

   • Carlos Moreno

    Usted o no se entera de nada y escribe por hacer algo…o sea usted habla de todo y opina de todo y critica todo los demas tenemos que pedirle permiso. No tiene ni idea de lo que habla en este caso, bueno en la mayoria, su unico proposito y empleo palabras suyas es joder la marrana…que pena que da. Usted pregunta por estatutos ; cuando no por ibi y otras cosas y yo le pregunto ¿es usted capaz de dar la cara?, ¿ esta usted capacitado para hablar ?, ¿se sentaria usted a discutir de todo lo que habla ? la respuesta es NO.

    Le contesto porque se que tiene la necedidad de que alguien lo haga para poder seguir dando rienda suelta a sus deliriios de sapiencia asi que considere esta respuesta un acto de buena fe.

    • dclosa

     pero,… ¡Qué t’empatolles! , Si tiene algo que replicar a mis comentarios, hágalo, pero no nos meta toda esa parafarnalia barata, Ya sé que a usted no le importa el destino de los dineros de los que pagamos el IBI, IC, vados etc. , Sólo le importa recibir a sopa boba (transferéncia) que recibe su AA/VV del Ayto. Repito : Usted puede hablar sólo de de la AA/VV de Riera Bonet, pero no puede hablar en nombre de las otras representacions veïnals : la AA/VV de Les Conserves, i la (¿lo és?) del carrer Pep Ventura claramente pro CIU,

     • Carlos Moreno

      Lo dicho , que no se entera de nada. Se creera usted muy culto y enterado pero su comprension lectora esta bajo minimos. Jamas he leido tantas “tonterias” e incoerencias como las que expresa usted en sus escritos.
      Que le vaya bien

     • dclosa

      Si tiene algo que replicar a mis comentarios, hágalo, pero no nos meta toda esa parafarnalia barata, Queda claro de que Usted no tiene nivel.

 • Pingback: La sociovergència de Molins de Rei surt reforçada a les urnes | Viu Molins de Rei()