Les joventuts d’ERC i Convergència signen un acord per “treballar conjuntament” després de les eleccions

Les seccions comarcals de les JERC i les JNC es van reunir a la Federació Obrera per segellar un “compromís d’actuació conjunta”. L’acte, organitzat per les joventuts de l’ANC, no va comptar amb la presència d’Arran.

Els ponents de l'acte a la Federació Obrera // ANJI Baix Llobregat

Els ponents de l’acte a la Federació Obrera // ANJI Baix Llobregat

Les joventuts d’ERC i CDC a nivell comarcal estreten els seus vincles a Molins de Rei. Ho van fer el passat divendres a la Federació Obrera, on el representant de la JNC al Baix Llobregat, Albert Esteller, i el flamant representant de les JERC a la comarca, Aniol Costa, van signar un acord que compromet els dos partits a la col·laboració conjunta després del 24 de maig.

Les dues organitzacions van signar un manifest sobre els objectius compartits i “la voluntat de treballar conjuntament per aconseguir-los”, afirma l’Assemblea Nacional de Joves Independentistes (ANJI) en un comunicat. Aquesta feina conjunta es preveu per “després d’aquestes eleccions municipals i amb vistes a guanyar les eleccions plebiscitàries del proper 27 de setembre”.

L’acte va comptar amb la presència del secretari de l’ANJI Baix Llobregat, Nil Plana, i la coordinadora de l’ANJI Baix Llobregat, Júlia Vernet. Per la seva banda, Arran, l’entitat juvenil de l’Esquerra Independentista molt propera a la CUP, no va assistir a l’acte ni va signar el document, tot i haver estat convidada.

Recomanacions personalitzades