Xavi Paz (PSC) torna a fer públic el seu patrimoni personal

El candidat socialista a l’alcaldia publica el seu patrimoni personal després de quatre anys al govern municipal. Els socialistes publicaran també el cost de la campanya electoral quan aquesta acabi. 

Xavi Paz durant el miting d'inici de campanya al carrer Riera Mariona // Jose Polo

Xavi Paz durant el miting d’inici de campanya al carrer Riera Mariona // Jose Polo

Xavi Paz s’ha comprat un Renault Clio 1500 finançat a cinc anys, té 35.530,53 euros d’hipoteca per pagar, té capital en renta variable valorat en 600 euros, ha fet aportacions a plans de pensió per valor de 7.280 euros, treballa amb tres entitats financeres (Arquia, La Caixa i Banc de Sabadell) i ha tingut uns ingressos bruts de 47.756,06 euros l’any 2014.

Són dades exposades davant l’opinió pública pel mateix candidat socialista a través del seu blog, conjuntament amb la seva darrera declaració de la renda, amb la intenció de fer públic el seu patrimoni personal en plena campanya electoral, com ja va fer fa quatre anys abans d’entrar al govern municipal. “Al 2011 vaig ser l’únic candidat que va fer públic el seu patrimoni i ara ho torno a fer tal i com em vaig comprometre”, assegura Paz, que també convida a la resta de candidats a emprendre la mateixa iniciativa.

D’altra banda, els socialistes també s’han compromès a informar dels costos de la seva campanya electoral a Molins de Rei un cop aquesta acabi. En aquest sentit, una altra de les formacions que es presenten, Molins Camina, ha fet una iniciativa similar explicant en un article d’opinió els costos de la seva campanya just a l’equador de la mateixa.

Recomanacions personalitzades