El filial del CFS Molins 99 lluita per ser equip de Primera

El sènior “B” del CFS Molins 99, un equip format íntegrament per jugadors de menys de 23 anys, està lluitant per aconseguir l’ascens a Primera Catalana. Aquesta generació de jugadors augura un bon relleu generacional del primer equip, que es troba a Tercera Nacional. 

PATROCINI CRÓNIQUES

La Sínia s'omple quan juga el sènior B // Jose Polo

La Sínia s’omple quan juga el sènior B // Jose Polo

El primer equip del Club Futbol Sala Molins 99 ha aconseguit la permanència en la seva primera temporada en una categoria tan exigent com és la Tercera Nacional. La tasca de l’entitat molinenca, però, va molt més enllà de tenir un primer equip competint en categories d’àmbit estatal. Gràcies a una bona feina de base que s’ha consolidat durant molt de temps han aconseguit tenir un planter amb capacitat de nodrir de l’equip de Jorge Rubio de jugadors de qualitat.

L’exemple més evident és el sènior “B”. El conjunt entrenat pel president del CFS Molins 99, Josep Canals, es troba a hores d’ara lluitant per aconseguir l’ascens a Primera Catalana. “No depenem de nosaltres però sí que és cert que estem en zona d’ascens perquè ens queda només un partit però al Cornellà li queden dos i a La Palma de Cervelló tres”, explica Canals a Viu Molins de Rei per resumir la situació d’un equip que, a poc que els rivals fallin, aconseguirà l’ascens.

Molts dels jugadors que el president entrena com Miquel Navarro, Agustin Gabarito o Jordi Riera, el porter, ja han debutat amb el primer equip. David Garcia ja és un habitual dels esquemes de Jorge Rubio. La intenció del club és incorporar el màxim de jugadors de la casa al seu equip més emblemàtic. “La idea és donar continuïtat als joves però també tenir-los protegits en un segon equip on es puguin anar formant”, assegura el tècnic.

“Aquest equip és de la primera fornada de federats de la història del club”, explica Canals, qui els va portar quan eren molt petits i, ara, es mostra molt orgullós de la seva evolució. El treball fet fa molts anys comença a traduir-se en resultats just quan el primer equip es troba en el seu moment més dolç. Qui diu que el CFS Molins 99 ha tocat sostre?

Recomanacions personalitzades