Els alumnes del Bernat el Ferrer reflexionen sobre la transició amb Antònia Castellana

Els alumnes de segon de batxillerat de l’institut Bernat el Ferrer recorden l’època de la transició en una xerrada amb la presència d’Oriol Dueñas i Antònia Castellana. 

Imatge de la xerrada // alumnes Bernat el Ferrer

Imatge de la xerrada // alumnes Bernat el Ferrer

L’Institut Bernat el Ferrer ha organitzat un acte per recordar la transició democràtica a Catalunya gràcies a l’impuls dels alumnes de segon batxillerat d’aquest institut i el suport del departament d’Antropologia del centre d’eduació secundària.

Els joves han convidat a l’historiador del Memorial Democràtic de Catalunya, Oriol Dueñas, i a l’exalcaldessa de Molins de Rei en l’època de la transició, Antònia Castellana. Dueñas ha estat l’encarregat de situar als assistents en el context històric i cultural. Per la seva banda, Castellana ha compartit amb els joves el seu testimoni directe amb anècdotes, vivències i records de l’època.

L’acte ha finalitzat amb un torn de preguntes per part dels estudiants i una sèrie d’interpretacions de peces musicals de la Nova Cançó.

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *