El candidat de Ciutadans prefereix no ser entrevistat per Viu Molins de Rei

Francisco García, candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Molins de Rei, declina la invitació a participar en el seguit d’entrevistes que Viu Molins de Rei fa als diferents candidats a l’alcaldia al·legant motius d’agenda. La primera part de l’entrevista, el qüestionari en vídeo, sí que el va contestar. 

Francisco García no ha volgut ser entrevistat per Viu Molins de Rei per “problemes d’agenda” tot i les facilitats posades per aquesta redacció per fer-ho possible. García tampoc va presentar-se a l’entrevista que tenia amb Ràdio Molins de Rei i no ha assistit a cap dels dos debats electorals organitzats per Viu Molins de Rei, Ràdio Molins de Rei i El Llaç. El candidat de Ciutadans ha estat l’únic dels nou caps de llista que no ha participat en les entrevistes per donar a conèixer el seu projecte polític.

Recomanacions personalitzades