Debat electoral Molins de Rei: habitatge i Les Guardioles

Viu Molins de Rei, Ràdio Molins de Rei i la revista El Llaç han organitzat el primer debat d’alcaldables de Molins de Rei. En aquesta primera part, debaten sobre les polítiques d’habitatge i la construcció del nou barri de Les Guardioles. 

Tres mitjans de comunicació del municipi, la revista El Llaç, Ràdio Molins de Rei i Viu Molins de Rei han unit esforços per organitzar un gran debat entre els candidats a l’alcaldia de Molins de Rei dividit en dues jornades donada la gran quantitats de candidatures que es presenten i amb l’objectiu de poder tractar temes cabdals per al futur de Molins de Rei de manera adient.

Aroca, Cortés, Fernández i Paz // Elisenda Colell

Aroca, Cortés, Fernández i Paz // Elisenda Colell

Aquesta primera jornada, no oberta al públic com sí que ho serà la segona que es realitzarà al teatre de La Peni, s’ha dividit en dos grans blocs: habitatge i polítiques socials. Viu Molins de Rei publica dijous 14 de maig la gravació en vídeo del primer dels grans blocs on els partits debaten sobre polítiques per garantir el dret a l’habitatge digne i el projecte d’urbanització del nou barri de Les Guardioles, que tot just acaba de començar.

Participen els candidats a l’alcaldia Joan Ramon Casals (CiU), Xavi Paz (PSC), Roger Castillo (CUP), Sílvia Guillén (ERC) i Ana Aroca (Molins Camina). Per diferents motius, Iniciativa-MES i el PP han estat representats pels seus números dos, Júlia Fernández i David Cortés, respectivament. Ciutadans ha declinat la invitació a participar, com ja ho va fer a ser entrevistat, i el PST(i) no només no ha presentat al seu alcaldable sinó que ha tingut la intenció de fer participar a una persona que ni tan sols va a la llista de la candidatura a Molins de Rei, opció rebutjada per l’organització del debat i que el partit ha traslladat a la Junta Electoral.

Recomanacions personalitzades