Miguel Bautista (PSTi): “Si el nen que va a la biblioteca ho fa amb gana no serveix de res”

Miguel Bautista Ferreiro (57 anys) és el candidat del PSTi, partit que ha servit d’aixopluc pel sector crític Podemos Unidos. Han organitzat candidatures a última hora a Molins de Rei, Sant Boi, Sabadell i Salt. “En 15 dies hem organitzat quatre candidatures”, indica. Sobre el projecte del Molí opina que “si el nen que va a la biblioteca ho fa amb gana no serveix de res” i assegura que li agrada el barri de Les Guardioles “tal i com està ara”. La seva prioritat: “la despesa social”. 

Com neix i com es defineix el Partido Socialista del Trabajo Internacionalista? 

Miguel Bautista, candidat del PSTi a l'alcaldia de Molins de Rei // Jose Polo

Miguel Bautista, candidat del PSTi a l’alcaldia de Molins de Rei // Jose Polo

Fa un any i mig es va fer una crida en la qual van intervenir diferents agrupacions a Barcelona. La idea era, a grans trets, veure el que estava passant amb el PSC i el PSOE pel seu gir cap a la dreta ideològica. Aquests grups es van adonar que eren més propers a Izquierda Unida (IU), que no a Iniciativa (ICV), malgrat la seva tradició socialista. Es va arribar a la conclusió que s’havia de tornar a la lluita de classes i al marxisme. Fa 500 anys que no s’evoluciona res. Ens expliquen moltes coses i ens diuen “jo sóc molt d’esquerres” però, al cap i a la fi, estem igual: aquí mana el senyor feudal i la resta, els mindundis, estem per servir al capital. Això s’ha d’acabar d’alguna manera i això només passa per la lluita de classes.

Com arriba aquesta proposta política a Molins de Rei?

Em sap greu però haurem de parlar de Podemos. Hi havia unes disputes internes dins del grup de Molins Camina que van cristal·litzar en un empat pel número quatre a les primàries, que semblava que per l’altre part tenia molta importància brutal. Veien molt lluny el salt del seu candidat, que no és la seva cap de llista, sinó Lucas Silvano Ferro, que ha quedat relegat, i ho han hagut d’assumir, per Ivan Torres, que els va guanyar les primàries. Els importava tant el número 4 perquè si arriben a treure tres regidors, i d’això estic segur, la número tres li donaria el lloc a Lucas Silvano. És una estratègia que tenien organitzada dos mesos abans de les primàries, quan ja tenien una llista feta. Les primàries d’aquí van ser un fracàs com també ho han estat les de Sant Feliu. El PSTi va sorgir d’aquí. Tots els seus membres col·laboraven en el corrent crític Podemos Unidos. De fet, nosaltres volíem organitzar un partit però el ministeri de l’Interior no ens va tornar a temps els estatuts. Llavors ens unim al PSTi, que és un partit que ja existia i que estava amb nosaltres, i ens ha cedit la marca.

El vam veure a la presentació de la llista de Molins Camina. Es pot dir que ara té una relació cordial amb ells? 

No, no tenim cap tipus de relació.

Quina és la principal proposta del seu partit?

“Apostem per la despesa prioritària social”

La despesa prioritària social sobre qualsevol altre concepte. Em refereixo a atendre les persones, això és el més bàsic. Volem ajudes per lluitar contra la pobresa energètica. Però les volem de veritat, no obligant a fer molts tràmits a la gent. En casos extrems, i això ho hem de dir, l’Ajuntament de Molins de Rei ja ho fa però això s’ha de generalitzar. Nosaltres volem representar a tot el marginal que té por d’existir. Tots els habitatges buits que tenen els bancs han de passar a ser de lloguer social amb un preu molt baix. Fa poc vaig parlar amb un senyor de tota la vida del PSC que em deia que a Molins de Rei no hi ha pobres. Suposo que es deu fixar en la casa del Pedrito [jugador del Barça que viu a Molins de Rei]. Actualment tenim 1.600 aturats i això es tradueix amb un marge de pobresa molt elevat.

Miguel Bautista dirigint-se al públic en un acte quan formava part de Molins Camina // Jose Polo

Miguel Bautista dirigint-se al públic en un acte quan formava part de Molins Camina // Jose Polo

Com pensa obligar als bancs per que cedeixin els pisos per fer lloguer social? 

L’Ajuntament de Molins de Rei no facilita la llista de pisos buits tot i que la PAH ho reclama. Penso que la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca és un dels moviments que està treballant veritablement bé.

Però com pensa convèncer als bancs per fer que cedeixin els pisos? 

L’Ajuntament ha de pressionar als bancs perquè facin lloguer social. Hem d’entendre que el més bàsic són les persones. Sap greu que hi hagi gent que diu que aquesta prioritat és una utopia però això significa no tenir dos assessors de 5.000 euros al mes i dedicar aquests recursos a ajudar a les persones.

Qui forma part del seu equip?

Hem de ser sincers. Hem organitzat quatre candidatures -Sabadell, Salt, Sant Boi i Molins de Rei- en 15 dies. La majoria de l’equip són amics, familiars, gent del partit i alguns afiliats de Podemos. Prop del 70% de persones de la llista són de Molins de Rei, alguns més implicats que altres.

Les vegades que l’hem escoltat o llegit hem vist que està molt preocupat per l’ocupació. Quines mesures concretes té per generar llocs de treball a Molins de Rei?

Hi ha gent que no li agrada escoltar-ho però hem de municipalitzar els serveis. Ara són externs, que això és un conte del neoliberalisme i el capitalisme. Si tots els serveis fossin municipals, molta gent que està desocupada tindria feina. Fins i tot en els municipis considerats més d’esquerres hi ha serveis externalitzats i no entenc molt bé perquè. Els serveis han de ser municipals. Tots.

Quanta ocupació espera generar amb aquesta mesura i de quina manera vol fer-la realitat? 

S’ha de fer de manera gradual, és una qüestió que s’ha d’estudiar. Ara mateix no et podria dir el número concret de persones que es poden ocupar pel servei de neteja, per exemple.

Francisco Maya, el seu número dos, va intentar impulsar una associació d’aturats a Molins de Rei. Com està, a hores d’ara, aquest projecte?

Ens va agafar tot a l’inici del procés i com que, bàsicament, aquesta associació la impulsàvem Maya i jo mateix, ara està aturada. En tot cas, continuarem perquè pot ser interessant.

Quina és la seva opinió sobre el projecte de nova biblioteca i rehabilitació de l’edifici del Molí?

“Si el nen que va la biblioteca ho fa amb gana no serveix de res”

Tots els temes culturals em semblen correctes però, insisteixo, sempre posarem per davant que la despesa prioritària sigui social. Si el nen que va a la biblioteca ho fa amb gana no serveix de res.

Un altre dels temes centrals de campanya és la reforma de les avingudes València i Barcelona. Què n’opina? 

Les infraestructures no es poden deteriorar. Si ha de passar un bus per una zona i es pot enfonsar o pot provocar un accident és, lògicament, prioritari, però hem de prioritzar les obres estructurals per sobre de les estètiques.

Francisco Maya, números dos de la llista del PSTi, durant un acte // Jose Polo

Francisco Maya, números dos de la llista del PSTi, durant un acte // Jose Polo

L’he llegit a través de les xarxes socials que opina que la ciutadania està preparada per assumir les “màximes responsabilitats”. Com pensa el seu partit gestionar la participació ciutadana?

La ciutadania està preparada per assumir càrrecs de responsabilitat. Qualsevol, actualment, pot agafar responsabilitats de regidor o alcalde, l’únic que ha de tenir són decisions polítiques. Jo valoro molt la feina dels funcionaris, no la dels assessors. Els funcionaris estan per alguna cosa, són els tècnics, i els polítics estan per prendre decisions només polítiques. Ara s’escolta molt parlar de conceptes com la democràcia directe i participativa, però no podem estar fent referèndums cada dia per prendre decisions. El que sí que és veritat és que les entitats i associacions es desvinculen força. Els veïns han de participar i responsabilitzar-se de prendre decisions. Ara es delega molt, i quan es va delegant tant no s’acaben prenent decisions de cap tipus.

Recentment han començat les obres d’urbanització del nou barri de Les Guardioles. Creu que aquest projecte és necessari? Li agrada com està plantejat? 

“El barri de Les Guardioles ja m’agrada tal i com està”

Aquells pisos no es construeixen per la gent necessitada. Hem de prioritzar. El barri de Les Guardioles ja m’agrada tal i com està. Es generarà ocupació fent el barri, sí, però per qui serà aquesta ocupació? Per a una empresa constructora. Sincerament, no ho considero un projecte necessari. Veig més necessari saber quins habitatges estan buits i quins lloguers socials es poden implantar que no pas fer un barri al qual la gent que ho necessita no tindrà accés.

Per què creu que vostè seria un bon gestor dels recursos de l’Ajuntament?

Jo crec que totes les persones amb necessitats estarien contentes si jo fos alcalde. Entenem la política des d’un punt de vista ciutadà perquè no som professionals de la política ni ho pretenem. Jo com a ciutadà normal vull un alcalde que estigui dedicat als precaris. Si jo sóc el Pedrito, no m’importa que l’alcalde sigui A o B. Si et dediques a la gent, la gent ha d’estar contenta sí o sí. L’Ajuntament ha de ser la casa del poble. Ara la majoria de persones veu l’Ajuntament com un lloc on hi ha una sèrie de funcionaris endollats, i aquesta és la paraula, endollats, i on es paguen impostos. I no. L’Ajuntament ha de ser un casal obert, no una institució distant.

Quins resultats espera d’aquestes eleccions municipals?

Crec que si el nostre votant es mobilitzés hauriem d’aconseguir molts regidors a Molins de Rei. L’espectre que nosaltres representem no el cobreix ningú. Som conscients, però, que avui tot funciona d’una altra manera. Nosaltres no podem fer una campanya potent perquè no tenim recursos. De fet seria sospitós si nosaltres tinguéssim recursos. Sort que ja va caure la URSS, sinó ens dirien que estem subvencionats per la URSS. És difícil arribar, però votants hauriem de tenir molts en realitat.

 • victor

  Al llarg de l’entrevista moltes preguntes a vegades la mateixa, cap resposta. Quin es el seu programa ?

  • conde rojo

   Gracias por tu confianza, amigo, ahora vota a los a los de siempre, a los acuñadores de la marca POBREZA, lee profundamente sus programas de “copia y pega”, y continua quejandote, otra temporada mas, en las tertulias, con tus amigos. COPIO Y PEGO.(bis)

   • dclosa

    conde rojo : Déjese de escribir bajo seudónimos, todos sabemos que bajo “conde rojo”, y el “je suis enri” está el mismísimo Miguel Bautista Ferreiros copi/pega (bis)

  • conde rojo

   Hola
   a todos y a todas, se acabó la aventura que hemos intentado con ganas e
   ilusión, pero sin medios, presentándonos en estas municipales en
   Molins.
   Agradecer como no podría ser de otra manera a ese grupo de personas que nos han votado, su confianza.

   Somos, pocos, muy pocos, los que creemos en una verdadera fuerza
   popular, de los parados, de los necesitados, de los de abajo en
   definitiva, y que además no nos sentimos representados por todas las
   demás opciones que existen.
   Pero la evidencia ,es la que es, y la
   sociedad burguesa y capitalista, nos tiene dormidos y cloroformados, en
   ese gran engaño, que es la política y los políticos profesionales, que
   se burlan de nosotros , pues no somos capaces de movernos para ir a
   votar, (más de 7000 personas, en casa sin pasar por las urnas), que es
   donde se quedan en un 70% los votos de la transformación de la sociedad,
   de los currantes, de los me da todo igual, de los “mismos perros con
   diferentes collares”, de los “me quejo cuatro años más delante de la
   tele”, y en definitiva de todos aquellos que dicen aquello de “todos
   los políticos son iguales”, pero no mueven un triste dedo para cambiar
   algo.
   De manera que la derecha, que su gran negocio es que haya
   pobreza y desigualdad, no están por tonterías y todos votan para
   conservar sus privilegios, y así nos va camaradas, y así nos ira.

   Seguirán en su línea de falsas promesas, escondiendo un poco su
   despotismo, disimulado en esa coalición corrupta CIU/PSC, esta vez ya
   directamente con 11 concejales, (así al menos no será tan vergonzante,
   como la legislatura pasada, y no tendrán que contar con el voto del PP.

   Y también, seguirán, con la caradura, de sus políticas “realistas “de
   distribución presupuestaria, llamando utópicos a los que planteen un
   gasto prioritario en las partidas sociales.
   Al final tenemos lo que
   nos merecemos, así que quédate en casa quejándote cuatro años más……y
   sino haber movido el culo compañero.
   Yo, por mi parte, no puedo
   decir aquello tan manido, de que continuare en el partido PST(i),
   primero porque no he pertenecido nunca, (ha sido el partido registrado
   con el cual nos hemos podido presentar, y al cual evidentemente,
   agradezco su colaboración).
   Así, en estos momentos mi única
   vinculación política, es ser del CONSEJO CIUDADANO de PODEM/PODEMOS de
   MOLINS de REI,por lo menos hasta que se resuelva un supuesto expediente
   (del que no tengo más noticia, hace tiempo), interpuesto por los
   impulsores de Podemos y Molins camina, así como de otras muchas
   historias de Can MALLOLIS, los señores Alejandro Pérez Polo y Lucas
   Silvano Ferro, materia gris de la ya ahora concejala electa Ana Aroca(
   exbanquera reconvertida al proletariado vecinal), decidieron ponerme,
   supongo que por discrepar de la línea oficialista del partido,(y eso en
   un grupo stalinista , está prohibido), o por empatar en unas primarias
   (las de Molins camina), con su rutilante estrella Lucas Silvano.
   Así
   mismo he decidido NO participar, en el proyecto de Aturats Molins(que
   inicie), y dado que la página de Facebook, que se creó, tampoco he visto
   que tenga continuidad, ( y eso es debido que en Molins de Rei , atan a
   los perros con longanizas,…xd!!!!!!), he decidido anularla.
   Sin más, un saludo para tod@s.

 • dclosa

  Hay que clarificar quien es quien en el periodismo local y si hay o no endogamia en los medios, ¿ Es lo mismo El Llaç que la Radio Municipal , o que el Viu Molins? , ¿El video de quien és, de la Radio Municipal (Roger Tuset) que lo emitió el día 8 o del Viu Molins?
  Entrevista en la radio ;
  57 a, miembro del Consejo Ciudadano de podemos-Molins, vecino de Vallpineda, profesión aturat (parado), persona mayor, venta directa (enciclopedias), exsegurata, exagente cívico en Incresa, no se atreve a indicarnos su estado social, punto de reunión con los los amigos en Molins de Rei : 5 Minuts , dónde no se le ha visto nunca, aficiones : animales (ver fotos en Facebook) perros, gatos, “los animales dan mucha confianza y son mejores que las personas” , libros : de geografía, AsisTimermans, autor de : ¿PODEMOS? análisis político e histórico, serie TV : Cuéntame , Cuéntame como pasó , Grupo musical : Fito&Fitipaldis (¿qué snob , no?…) , Joaquin Sabina, virtud : muy batallador,
  Vinculación con podemos.Molisn : Toda la militancia de podemos se podido presentar libremente en las municipales en otros partidos ya que en podemos no hay militancia, ni afiliados, hay inscritos (sólo simpatizantes, en una base de datos virtual de dudosa legalidad, en una página de Internet), podemos-Molins en las municipales desde Madrid les han prohibido usar su marca, Todos los afiliados o inscritos de podemos pueden presentarse en otras listas si quieren.
  En las primarias de Camina (el clan del granos ) no respetaron los resultados democráticos, Las primarias en el Baix Llobregat estaban amañadas de antemano y no han servido de nada.
  La oferta (programa) del PSTi- Molins no existe , Son la única izquierda “No nacionalista” que se presenta.
  La Asociación de Parados de Molins de Rei , Molins-Camina-Aturada, ( Francisco Maya) está ahora parada , 1600 parados, 3000 en precario les consta ( ½ jonada para bajo)
  “La politica o la haces o te la hacen”, Intentarán proteger : a los más defavorecidos ( desempleados) etnias diferentes (los piel oscura , gentes que hay que empoderar) , partido de clase , los partidos ahora son oficinas y empresitas para mantener el poder.
  Reducir la estructura municipal: Limitar los suelos y las estructuras , No a los 2 asesores de CIU
  a 5000 €/mes
  Participación : Hay mucha gente que se queda en casa, será del 50% , Miguel Bautista Ferreiros que está clasificado en listas de Podemos-Catalunya para las autonómicas piensa presentarse en la de PSTi también.
  La Sra. Juana de 76 años , que tiene dificultades en pagar la luz y el agua, y que el Ayto está dispuesto
  a ayudarla , Ella no está dispuesta a rellenar ningún papel ni enviarles ningún e-mail, ¡ Lo quiere en crudo y ya !
  El PP-Molins hizo una presentación y sólo asistieron 7 personas.
  Lo prioritario va a ser la “asistencia social” , Todo lo que no sea la atención a las personas es secundario, La nueva Biblioteca es secundario, Es preferible que un niño coma antes a que lea, Hay que municipalizar todos los servicios y dar el empleo a las personas paradas del municipio, quitar impuestos municipales a los pequeños comerciantes, De dinero hay, planes de ocupación evitando las últimas grandes quejas del amiguismo total y hay que seguir unos criterios, que viendo los nombres de los seleccionados se ve que son del partido.
  Guardioles : ??
  Carretera : ??
  Habitage : los alquileres deberán ser muy bajos
  Cultura ; No comment, Esto és de segundo orden
  Movilidad : Es una cuestión de espacio, se hicieron(¿) los aparcamientos de Pza. Llibertat
  Interculturalista : En su lista tienen una “negrita” de Girona, Vai , el 60 % de las gentes en lista no son de Molins de Rei.
  Viu molins
  La seva prioritat: “la despesa social”. A pesar de que los ayuntamientos no tengan competencias y sean
  meros administrativos de los dineros de la Generalitat en este campo.
  En Podemos hi havia unes disputes internes dins del grup de Molins Camina que van cristal·litzar en un empat pel número quatre a les primàries, que semblava que per l’altre part tenia molta importància brutal i veien molt lluny el salt del seu candidat Secretari General Municipal de podemos-Molins, Lucas Silvano Ferro Solé, que ha quedat relegat, i ho han hagut d’assumir, per Ivan Torres, que els va guanyar les primàries i que els importava tant el número 4 perquè si arriben a treure 3 regidors, la número 3 li donaria el lloc a Lucas Silvano Ferro Solé para que se quede con los 380 €/mesxpleno, És una estratègia que ja tenien organitzada dos mesos abans de les primàries, quan ja tenien una llista feta. Les primàries d’aquí van ser un fracàs com també ho han estat les de Sant Feliu. ¿ Siendo miembro del Consejo Ciudadano de podemos-Molins, con Camina no tenen cap tipus de relació?
  La principal proposta : “despesa prioritària social” a pesar que los ayuntamientos no tengan competencias en este campo, ajudes per lluitar contra la pobresa energètica i no obligant a fer molts tràmits a la gent. Tots els habitatges buits que tenen els bancs han de passar a ser de lloguer social amb un preu molt baix.
  Com pensa obligar als bancs : No comment
  Però com pensa convèncer als bancs : No comment , Los 2 assessors de CIU a 5.000 euros al mes ,
  dedicar aquests recursos a ajudar a les persones.
  Qui forma part del seu equip : el 70% de persones de la llista són de Molins de Rei, alguns més implicats que altres.
  generar llocs de treball a Molins de Rei : hem de municipalitzar els serveis. ¿ Si tots els serveis fossin municipals, molta gent que està desocupada tindria feina, és una qüestió que s’ha d’estudiar encara? Aturats x Molins . la impulsàvem Maya i jo mateix, ara està aturada.
  nova biblioteca : la despesa prioritària sigui social. Si el nen que va a la biblioteca ho fa amb gana no serveix de res.
  reforma de les avingudes València i Barcelona : ¿ dónde estan? , Les infraestructures no es poden deteriorar. ¿ Se han deteriorado ya , o ha de passar un nou bus per una zona i es pot enfonsar o pot provocar un accident?
  participació ciudadana : no podem estar fent referèndums cada dia per prendre decisions.
  Les Guardioles : “El barri (inexistent) ja m’agrada tal i com està”
  Fraselogia barata :
  – L’Ajuntament ha de ser la casa del poble.
  – l’Ajuntament : un lloc on hi ha una sèrie de funcionaris endollats, i aquesta és la paraula, endollats, i on es paguen impostos.
  – L’Ajuntament ha de ser un casal obert, no una institució distant.

  Todo muy penoso y de muy poca talla Sr. Ferreiros , varón rojo, je suis enrry …

  • conde rojo

   Closa en estado puro,es tu distraccion esta pagina.Salud amigo.

   • dclosa

    conde rojo : Déjese de escribir bajo seudónimos, todos sabemos que bajo “conde rojo”, y el “je suis enri” está el mismísimo Miguel Bautista Ferreiros , pega/copi

 • Joan

  Pel bé del poble espero que no treguin cap regidor. Són una colla de mentiders i trepes que només persegueixen la butaca fent ús de la demagògia més rància i sense tenir cap mena de programa.

  • conde rojo

   Gracias por tu confianza, amigo, ahora vota a los a los de siempre, a los acuñadores de la marca POBREZA, lee profundamente sus programas de “copia y pega”, y continua quejandote, otra temporada mas, en las tertulias, con tus amigos. COPIO Y PEGO.

   • dclosa

    conde rojo : Déjese de escribir bajo seudónimos, todos sabemos que bajo “conde rojo”, y el “je suis enri” está el mismísimo Miguel Bautista Ferreiros , copi/pega

    • conde rojo

     closa lo sabe todo el mundo, no oculto nada,…..eso si ponme bien el nombre, ya te lo he dicho alguna vez , es Ferreiro….no Ferreiros, esa “s”, sobra.Salud y cuento con tu voto, se que me admiras.

     • dclosa

      ¿ Que hay de eso de que te acusan de que tiraste un panal d’abelles a una casa i desprès vas ser aturat pels mossos.? , ¿ Tienes buena informació als teus veins de Vallpineda ?

     • conde rojo

      ni idea de eso de les abelles ni mossos ni perrito que me ladre , otro capitulo mas de tonterias

      2015-05-15 11:47 GMT+02:00 Disqus :

  • conde rojo

   Hola
   a todos y a todas, se acabó la aventura que hemos intentado con ganas e
   ilusión, pero sin medios, presentándonos en estas municipales en
   Molins.
   Agradecer como no podría ser de otra manera a ese grupo de personas que nos han votado, su confianza.

   Somos, pocos, muy pocos, los que creemos en una verdadera fuerza
   popular, de los parados, de los necesitados, de los de abajo en
   definitiva, y que además no nos sentimos representados por todas las
   demás opciones que existen.
   Pero la evidencia ,es la que es, y la
   sociedad burguesa y capitalista, nos tiene dormidos y cloroformados, en
   ese gran engaño, que es la política y los políticos profesionales, que
   se burlan de nosotros , pues no somos capaces de movernos para ir a
   votar, (más de 7000 personas, en casa sin pasar por las urnas), que es
   donde se quedan en un 70% los votos de la transformación de la sociedad,
   de los currantes, de los me da todo igual, de los “mismos perros con
   diferentes collares”, de los “me quejo cuatro años más delante de la
   tele”, y en definitiva de todos aquellos que dicen aquello de “todos
   los políticos son iguales”, pero no mueven un triste dedo para cambiar
   algo.
   De manera que la derecha, que su gran negocio es que haya
   pobreza y desigualdad, no están por tonterías y todos votan para
   conservar sus privilegios, y así nos va camaradas, y así nos ira.

   Seguirán en su línea de falsas promesas, escondiendo un poco su
   despotismo, disimulado en esa coalición corrupta CIU/PSC, esta vez ya
   directamente con 11 concejales, (así al menos no será tan vergonzante,
   como la legislatura pasada, y no tendrán que contar con el voto del PP.

   Y también, seguirán, con la caradura, de sus políticas “realistas “de
   distribución presupuestaria, llamando utópicos a los que planteen un
   gasto prioritario en las partidas sociales.
   Al final tenemos lo que
   nos merecemos, así que quédate en casa quejándote cuatro años más……y
   sino haber movido el culo compañero.
   Yo, por mi parte, no puedo
   decir aquello tan manido, de que continuare en el partido PST(i),
   primero porque no he pertenecido nunca, (ha sido el partido registrado
   con el cual nos hemos podido presentar, y al cual evidentemente,
   agradezco su colaboración).
   Así, en estos momentos mi única
   vinculación política, es ser del CONSEJO CIUDADANO de PODEM/PODEMOS de
   MOLINS de REI,por lo menos hasta que se resuelva un supuesto expediente
   (del que no tengo más noticia, hace tiempo), interpuesto por los
   impulsores de Podemos y Molins camina, así como de otras muchas
   historias de Can MALLOLIS, los señores Alejandro Pérez Polo y Lucas
   Silvano Ferro, materia gris de la ya ahora concejala electa Ana Aroca(
   exbanquera reconvertida al proletariado vecinal), decidieron ponerme,
   supongo que por discrepar de la línea oficialista del partido,(y eso en
   un grupo stalinista , está prohibido), o por empatar en unas primarias
   (las de Molins camina), con su rutilante estrella Lucas Silvano.
   Así
   mismo he decidido NO participar, en el proyecto de Aturats Molins(que
   inicie), y dado que la página de Facebook, que se creó, tampoco he visto
   que tenga continuidad, ( y eso es debido que en Molins de Rei , atan a
   los perros con longanizas,…xd!!!!!!), he decidido anularla.
   Sin más, un saludo para tod@s.

 • Pablo

  Supongo que es “gente de buena voluntad” pero….Que error, que gran error.

  En 500 años no hemos avanzado…
  Hablar tan alegremente del feudalismo….
  Retornar al Marxismo….
  Municipalización de servicios…
  Lucha de clases..
  Da igual la preparación del candidato , (lo mismo tiene que no haya puesto un pie en un consistorio porque estaba vendiendo castañas en las Ramblas, el caso es que sea un tio con vocacion y claro espiritu de Lucha de Clases)….
  etc, etc,etc…

  En fín, supongo que habrá quien compre ese discurso pero particularmente espero que no sean muchos….

  • conde rojo

   Gracias por tu confianza, amigo, ahora vota a los a los de siempre, a los acuñadores de la marca POBREZA, lee profundamente sus programas de “copia y pega”, y continua quejandote, otra temporada mas, en las tertulias, con tus amigos.

   • Pablo

    De nada caballero,

    No, si confiar, lo que se dice confiar, solo confio en la fiabilidad de mi “Trolex” que me compré en Estambul…

    Y para votar… Me permitirás que vote lo que me rote y en función de los intereses que me inspire la Virgen de la chaqueta Pana, (si ese es el caso).

    • conde rojo

     Correcto, claro que votaras lo que se te rote, y a nosotros se nos rota que mientras en la sociedad este priorizado el cemento sobre las personas, existira “lucha de clase”, justamente lo que el capitalismo mas reaccionario quiere evitar, entre otras cosas sacando(financiando), partidos “suavizantes/ilusionantes”, para parar toda toma de conciencia obrera y popular (que eso es lo que duele).

     • Pablo

      Apreciado Conde Rojo, (bonito oximoron)… Aunque si no tienes inconveniente usaré tu nombre real en lugar del “apodo”…. (A mi me llaman “Little Pony y prefiero que me llamen Pablo, como el Apostol).

      Miguel,

      Es lo que decia en el primer comentario os supongo buena voluntad,es decir apostais por esas ideas no por maldad intrinseca, si no porque realmente creeis en ellas.

      Pero por lo menos este pobre pecador no comparte vuestra cosmovisión politica.
      Creo que el tema de la lucha de clases, el discurso Marxista, la misma concepción de conciencia obrera es realmente un anacronismo que aplicado como live motive de una accion politica es mas perjudicial que beneficioso.

      Seria muy extenso razonarte mi creencia, y supongo que este no es el lugar ni el momento..Ojala contasemos con otra plataforma para este tipo de discusiones “meta-politicas”…

      Suerte en estás proximas elecciones, pero si te soy sincero espero que no os voten muchos parroquianos…

      Un abrazo, (sin el puño en alto)…

     • conde rojo

      Querido Pablo el anacronismo que mencionas es una “victoria”, del neo-liberalismo, que sepulta con su poder financiero todo aquello que huele a revolucion ciudadana, de las clases oprimidas y calladas a la fuerza por toda la parroquia reaccionaria,representada por todos los partidos convertidos en “acomodados”, pijo-flautas, o “tomadores del cielo,por asalto”.
      En 2015, la diferencia de la edad media, para el trabajador oprimido, es unicamente el derecho de pataleo, y las nuevas tecnologias.
      Es decir la esclavitud,basada en la tirania de los terratenientes, los señores del miedo, los creadores de la pobreza, en su propio beneficio……y esto desgraciadamente es aplicable, incluso a nivel de municipio.
      Claro, entiendo tu sorpresa,pues cuando sale un movimiento como UNIDOS-PST(i),provoca una marea que da miedo a las elites establecidas, no vaya ha ser que los miles de votantes TRABAJADORES, PRECARIOS, ETNICOS, PARADOS, y otros , nos den su voto y los CREADORES DE LA MARCA POBREZA, pierdan algun sillon.

      SALUD Y REVOLUCION (eso, si,democratica y a traves de las urnas, como no podia ser de otra manera)

      El 13 de mayo de 2015, 15:06, Disqus escribió:

     • victor

      Home entenc que es molt important coneixer la problematica de Molins de Rei, però amb gent a la llista que no viu aquest poble i l’altra meitat familiars. I com a segon una persona que monta una plataforma d’aturats(ell treballa) com unic objectiu anar de segon a unes llistes electorals. olora molt de discurs “facil ” i massa de “cosa nostra”

   • dclosa

    conde rojo : Déjese de escribir bajo seudónimos, todos sabemos que bajo “conde rojo”, y el “je suis enri” está el mismísimo Miguel Bautista Ferreiros

   • Jaume

    Hi ha coses que són molt agradables a primera vista i que són ideals que la gent fàcilment votarà. Així com aquest comentari que repeteixes fins a la sacietat Sr. Conde Rojo, però parlant de la marca POBRESA amb què tant t’omples la boca, has pensat que amb el programa que presenta aquest i altres partits, que són molt socials i vistosos, tot això s’ha de pagar? i en cap expliquen com ho pensen pagar? Pujaran tant els imposts que escanyaran més a la gent necessitada que tant defensen?
    S’ha de solucionar moltes coses, però quant parlem de municipalitzar serveis per crear ocupació, de fer que l’ajuntament pagui coses, etc. expliquem-ho tot, perquè la gent no només voti pel títol suculent.

    • conde rojo

     Facil, ajustando al maximo el presupuesto

     • victor

      Tens idieia que es un pressupost ? Que fas si un 45% son pagaments de sous als funcionaris ?

 • Pingback: Entrevista a Miguel Bautista GPS – Molins de Rei | La Fuerza de l@s de Abajo()

 • victor

  Aquest es el home que llença un panal d’abelles a una casa i desprès aturat pels mossos. Si de cas, podeu demanar informació als seus veins de Vallpineda

 • Pingback: Ana Aroca (Molins Camina): "Les Guardioles seran un barri fantasma" | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: Molins Camina entra al consistori lamentant la victòria sociovergent | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: Els candidats criden a la participació i marquen perfil propi a l'hora de votar | Viu Molins de Rei()