La CUP es compromet a millorar l’accés dels aiguamolls i el riu

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) critica el menysteniment de l’actual govern municipal per la zona dels aiguamolls de Molins de Rei. El partit liderat per Roger Castillo es compromet a millorar-ne l’accés i a habilitar-hi un espai d’educació ambiental.

Els aiguamolls de Molins de Rei // CUP Molins de Rei

Els Aiguamolls de Molins de Rei // CUP Molins de Rei

Posar en valor els aiguamolls és un dels objectius que es planteja la CUP de cara a les eleccions municipals. La candidatura que a dia d’avui lidera l’oposició al ple municipal considera que l’espai d’aigua dolça més gran de la comarca es troba “amb diverses zones deteriorades”.

Segons els cupaires, la culpa rau en la sociovergència molinenca, al·legant que l’espai durant els últims anys “ha restat en l’oblit per part del govern municipal”, segons afirmen en un comunicat.

En aquest sentit, es comprometen a millorar la seguretat del pas inundable que vianants, corredors, pagesos o ciclistes utilitzen per accedir als aiguamolls i al riu Llobregat. La zona també compta amb un espai d’observació de fauna i vegetació que la CUP considera necessari “rehabilitar”.

Alhora la CUP es mostra partidària d’establir una dotació econòmica regular que permeti dur-hi a terme treballs de manteniment. Un dels altres objectius que es planteja la formació és construir als aigumaolls un espai d’educació ambiental que estigui a disposició dels centres educatius i de les entitats, similar al que actualment funciona a Can Santoi al voltant de Collserola.

Recomanacions personalitzades