El PSC vol construir pistes esportives a l’aire lliure

Xavi Paz promet invertir 300.000 euros en un seguit de reformes per fomentar l’esport a l’aire lliure construint pistes esportives de gespa artificial, més estacions de workout i mobiliari per fer esport a la tercera edat.

Exemple de pista polisportiva que volen fer els socialistes // PSC Molins de Rei

Exemple de pista poliesportiva que volen fer els socialistes // PSC Molins de Rei

El PSC considera necessari construir “quatre petites pistes poliesportives” repartides pels barris de Molins de Rei adreçades als infants i adolescents. És per això que tenen pensat assumir un cost d’entre 30.000 i 40.000 euros per cada una de les pistes que s’instal·lin durant la pròxima legislatura.

Els socialistes plantegen col·locar la primera d’elles al parc del Baix Llobregat substituint l’actual pista poliesportiva. També s’instal·larien al barri del Canal, al barri de la Granja i al barri de Bonavista o a l’Àngel i són de gespa artificial, segons explica el candidat d’aquest partit, Xavi Paz.

L’actual regidor d’Esports vol destinar un total de “300.000 euros per fomentar l’esport urbà”. A més d’aquestes pistes poliesportives, Paz vol fer tres estacions més de workout -gimnàs a l’aire lliure- com la que s’ha fet recentment al Parc del Baix Llobregat amb un cost d’entre 10 i 12.000 euros per estació i col·locar mobiliari als parcs de Molins de Rei perquè la gent de la tercera edat pugui fer esport.

Recomanacions personalitzades

  1 comment for “El PSC vol construir pistes esportives a l’aire lliure

 1. dclosa
  07/05/2015 at 17:36

  Ya empezamos con las promesas políticas de el “y Yo más “ en especial, las del PSC, de Xavi Paz que promet invertir 300.000 euros, que no son suyos, en construint pistes esportives de gespa artificial, més estacions de workout i mobiliari per fer esport a la tercera edat.
  Creo que el Sr. Xavi Paz Peche está perdiendo la perspectiva de las cosas, si no la habia perdido ya antes, Los dineros del Presupuesto Municipal no son suyos ni del PSC, Son de todos y de nuestros impuestos, En vez de prometer, sería mejor indicar “administraré vuestros dineros en…” Recordemos lo que nos arengaba su propio presidente, el Sr. Joan Barrios en la sección de opinión : Si no som conscients, o no tenim en compte aquestes circumstàncies, i fem plantejaments poc substanciats, és molt probable que acabem embolicant-nos en promeses de difícil compliment. I al final, la frustració podria ser la recompensa de promeses fetes des de la inconsistència. O, encara pitjor, fetes amb la voluntat primària d’arribar a les emocions d’uns electors necessitats de solucions ràpides, però què a canvi reben unes promeses difícilment realitzables des de l’àmbit que es plantegen, que en aquest cas és l’àmbit municipal.
  La única cosa que a la ciudadanía de Molins de Rei nos interesa , y que ningún partido de Molins de Rei hasta el momento, por miedos a perder sus dineros, nadie , excepto el PP, lo tiene en su programa ,és que nos bajen los impuestos de una vez por todas (el IBI, vados, Impuesto de Circulación, Zona
  Azul, etc.) y que los que haya, que se inviertan en el objeto del propio impuesto : el IBI para arreglar las calles, vados para las aceras, I.C. para cosas del tránsito, etc. y no en gastarse el 60% del presupuesto en sueldos de funcionarios y en políticos charlatanes, y en planes de empleo-caridad , y en especial Xavi Paz Peche que no renuncia a sus 46.204,33 € /año ,+ complementos teniente, Xavi Paz Penche(PSC) Regidor amb dedicació exclusiva de deportes. ¿Tántos deportes tenemos y tan complejos son, en Molins de Rei para una dedicación exclusiva?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *