El PSC vol construir pistes esportives a l’aire lliure

Xavi Paz promet invertir 300.000 euros en un seguit de reformes per fomentar l’esport a l’aire lliure construint pistes esportives de gespa artificial, més estacions de workout i mobiliari per fer esport a la tercera edat.

Exemple de pista polisportiva que volen fer els socialistes // PSC Molins de Rei

Exemple de pista poliesportiva que volen fer els socialistes // PSC Molins de Rei

El PSC considera necessari construir “quatre petites pistes poliesportives” repartides pels barris de Molins de Rei adreçades als infants i adolescents. És per això que tenen pensat assumir un cost d’entre 30.000 i 40.000 euros per cada una de les pistes que s’instal·lin durant la pròxima legislatura.

Els socialistes plantegen col·locar la primera d’elles al parc del Baix Llobregat substituint l’actual pista poliesportiva. També s’instal·larien al barri del Canal, al barri de la Granja i al barri de Bonavista o a l’Àngel i són de gespa artificial, segons explica el candidat d’aquest partit, Xavi Paz.

L’actual regidor d’Esports vol destinar un total de “300.000 euros per fomentar l’esport urbà”. A més d’aquestes pistes poliesportives, Paz vol fer tres estacions més de workout -gimnàs a l’aire lliure- com la que s’ha fet recentment al Parc del Baix Llobregat amb un cost d’entre 10 i 12.000 euros per estació i col·locar mobiliari als parcs de Molins de Rei perquè la gent de la tercera edat pugui fer esport.

Recomanacions personalitzades