La 4a Cursa Ecològica de Muntanya creix en competicions infantils

La 4a cursa de muntanya per excel·lència de Molins de Rei, que serà el diumenge 31 de maig, manté els dos recorreguts per adults. S’ha augmentat el nombre de curses infantils, sumant fins a 3 recorreguts adaptats per a nens d’entre 3 a 14 anys.

Instant de la Cursa Ecològica 2014 // Ajuntament de Molins de Rei

Instant de la Cursa Ecològica 2014 // Ajuntament de Molins de Rei

La quarta edició de la Cursa Ecològica de Molins de Rei comença a donar les primeres passes. Després de l’èxit de convocatòria de les darreres edicions, el certamen organitzat per la secció d’atletisme de l’Associació Esportiva de Molins de Rei amb el suport de l’Ajuntament, està a punt per la quarta cita, que serà el dissabte 31 de maig.

Com ja és habitual, aquesta cursa recorre espais de Collserola que pertanyen al consistori. En aquest cas, es manté el format, ja consolidat, de fer dues curses per a adults: la llarga i la curta. Enguany la cursa llarga creix en 2,5 km respecte l’edició anterior, fent que les persones inscrites hagin de fer front a un total de 27,8 km de muntanya, amb un desnivell acumulat de 914 metres. En canvi, per als menys agosarats, segueix present el format breu de la cursa, que suma 10,5 km, 200 metres menys que l’any passat, i amb desnivell que no arriba als 300 metres.

El preu de les dues curses es troba entre els 15 i els 17 euros per participant. El tret de sortida del trajecte llarg serà al parc de la Sínia a les 8.30h, mentre que els participants del recorregut curt ho faran un quart d’hora més tard.

Les inscricions es poden formalitzar a la pàgina web de la cursa, al Poliesportiu Municipal, o a les botigues INTEMPERIE (Barcelona) i RunnAir (Sant Boi de Llobregat) en horari comercial.

El format infantil es fa gran

Els nens i nenes també tenen una bona oportunitat per acostar-se a l’esport i a la natura. Les curses infantils, aquesta edició, sumen una cursa més i totes elles són gratuïtes. D’aquesta manera s’han dissenyat fins a tres camins diferents. Els nens que tenen entre 3 i 6 anys faran un trajecte d’1,2 km. Els infants amb edats compreses entre els 7 i els 10 anys hauran de recòrrer 2,3 km, mentre que els més grans, que tenen entre 11 i 14 anys hauràn de competir en un espai de 3 km. L’escola que tingui més participants obtindrà 200 euros en material escolar. L’inici de les tres curses és a les 12h del migdia.

Recomanacions personalitzades